Disney+ prináša známy film režírovaný Jamesom Cameronom v lepšom rozlíšení.

Príbeh tragickej lásky Jacka a Rose zrejme netreba nikomu predstavovať. Známy film Titanic režírovaný Jamesom Cameronom, ktorý má na konte aj ďalšie známe filmové klasicky, teraz prichádza na Disney+ v rozlíšení 4K. Tento film prišiel prvýkrát do kín v roku 1997 a je pochopiteľné, že vtedy sa o takomto vyššom rozlíšení ešte ani riadne nerozprávalo.

Hlavnú úlohu filmu stvárnila Kate Winslet, ktorá hrala Rose a tiež mladý Leonardo DiCaprio v úlohe Jacka ešte v začiatkoch jeho kariéry. Celý film trvá približne tri hodiny a okrem toho, že si ho môžete pozrieť raz za čas v televízii, je dostupný aj v rámci platformy Disney+.

Titanic v 4K rozlíšení na Disney+

Film ocenený jedenástimi Oscarmi je skutočnou filmovou klasikou. Vychutnať si ho teraz môžete práve na Disney+ do najmenších detailov vďaka 4K rozlíšeniu. Okrem známeho filmu však platforma ponúka aj dokument od National Geographic, ktorý sa venuje práve tejto filmovej klasike. Ak teda patríte medzi filmových fanúšikov a James Cameron spolu s jeho tvorbou je vám sympatický, odporúčame vám aj dokument Titanic: 20 Years Later With James Cameron z roku 2017.

TitanicZdroj: Disney+
Titanic

V tomto dokumente sa dozviete bližšie informácie o filme, jeho natáčaní a tiež aj to, ako Cameron hodnotí spätne svoje kľúčové rozhodnutia. Ak teda patríte medzi fanúšikov kultovej klasiky a chcete sa dozvedieť o nej viac, odporúčame vám zamieriť na platformu Disney+ a spraviť si pekný deň s klasickou romantickou drámou z konca 20. storočia.

Streamovacia platforma je však plná aj iných filmov či seriálov, preto dávame do pozornosti aj náš prehľad noviniek, ktoré si môžete pozrieť vo februári.

Zdroj: Disney+

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.