Predplatné na Twitter pre overené účty bude lacnejšie.

Pôvodne sa hovorilo o 20 USD za takýto účet. Týkalo by sa to účtov s modrým odznakom, ktorých identita bola overená touto sociálnou sieťou. Nešlo by len o spoplatnenie overenia, takéto účty by dostali ďalšie možnosti navyše. Nakoniec ale samotný Musk oznámil, že mesačná platba za takýto účet bude 8 USD. O nových pravidlách písal web MSPoweruser.

Platené účty budú môcť zdieľať dlhšie videá a zvukové klipy a zároveň budú mať o polovicu menej reklám a takisto budú uprednostnené vo vyhľadávaní či zmienkach účtu. Toto je podľa Muska jedným z krokov, ako chce dať spamové účty viac do úzadia.

Ako vidno na jeho príspevku, sám sa vyjadril, že aktuálne modré znaky sú somarina. Samotná značka ale nie je jediné verifikovanie a verejne činné osoby budú mať ešte sekundárnu značku. Toto ale nie je novinka a na Twitteri to už môžete vidieť.

Služba Twitter Blue stojí aktuálne 5 USD mesačne a funguje v štyroch krajinách – USA, Kanade, Austrálii a Novom Zélande. Nová forma predplatených účtov má byť ale dostupná v ďalších krajinách. Cena 8 USD platná pre USA, prípadne ďalšie krajiny nie je celosvetovou cenou. Môže byť aj nižšie, v závislosti na kúpyschopnosti krajiny.

Zdroj: MSPoweruser

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.