Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Uber v Bratislave je opäť o krok bližšie k svojim zákazníkom.

Vypočul tých, ktorí Uber používajú aj na pracovné a business jazdy a chce im toto cestovanie zjednodušiť. Vďaka novinke, ktorú aplikácia ponúka už môžu na jazdy s Uber použiť aj svoj firemný profil.

Aplikácia oddnes prepája Uber a pracovné cesty svojich cestujúcich – spúšťa ďalšiu službu Firemné profily. Používatelia aplikácie tak budú môcť veľmi jednoducho a pohodlne vykazovať náklady na pracovné cesty a oddeliť tak svoje súkromné cesty od tých služobných. Každý registrovaný užívateľ si bude môcť vytvoriť svoj druhý, firemný profil, zadá svoj firemný email, potrebné detaily o spoločnosti a číslo firemnej platobnej karty. Potom už pred každou jazdou stačí jedným kliknutím vybrať, či objednávaná jazda bude súkromná, alebo služobná.

Vďaka tejto možnosti sa cestujúcim už nestane, že by napríklad pracovnú cestu zaplatili súkromnou kartou. No a na konci mesiaca, keď treba zhromaždiť všetky doklady, už nebude nutné prácne hľadať – stačí si nájsť prehľad pracovných jázd a uploadovať alebo vytlačiť ten správny doklad. „Toto sú zbytočné starosti navyše, ktoré Firemné profily vyriešia. Cestujúci budú môcť pohodlne oddeľovať súkromný život od pracovného a veľmi jednoducho dokladovať náklady pre firmu,” hovorí Matej Beňuška, marketingový manažér Uber Bratislava. „Cestujúci si navyše ku každej svojej služobnej jazde môže doplniť poznámku – kód projektu, alebo dôvod tejto jazdy – a na záver mesiaca nebude musieť dohľadávať účel jednotlivých firemných jázd,” doplnil M. Beňuška.

Ďalšou výhodou sú týždenné alebo mesačné výpisy, ktoré budú cestujúci po zvolení preferovanej možnosti dostávať na mail – jednoduchým zhrnutím všetkých jázd a ich detailov tak ušetria ďalší čas.

Uber je postavený na jednoduchom princípe – stlačením tlačidla na smartfóne si môžete objednať vozidlo a v priebehu niekoľkých minút byť na ceste do vášho cieľa. Uber je spôsob ako získať spoľahlivú a cenovo dostupnú prepravu. Na konci jazdy prebehne bezhotovostná platba, čo je jednoduché a bezpečné pre obe strany – partnerského vodiča i cestujúceho. To, čo túto službu robí tak populárnou medzi užívateľmi je práve jej spoľahlivosť.

Aj počas relatívne krátkeho pôsobenia v Bratislave podporuje Uber s veľkým úspechom u používateľov aplikácie množstvo miestnych iniciatív, ktoré sú pre komunitu a obyvateľov dôležité. Dal napríklad Bratislavčanom a návštevníkom mesta oživením tradície Propelera opäť príležitosť previezť sa na druhú stranu Dunaja, v akcii UberGIVING zozbieral šatstvo pre ľudí v núdzi, či po prvý raz zrealizoval vo svete populárne UberMAČIATKA. Počas jedného dňa v tejto akcii našlo nový domov 25% mačiatok, ktoré si ľudia objednali a používatelia aplikácie zároveň finančne pomohli Slovenskej aliancii na ochranu zvierat. Na konci minulého roka Uber v Bratislave v spolupráci so Slovenskou potravinovou bankou zorganizoval zbierku Daruj jedlo a vyzbieral pol tony potravín pre potrebných.

Značky: