Ak máte všeobecný prehľad o technológiách a občas otvoríte YouTube, tak vám určite neunikol kanál Unbox Therapy, ktorý vie vždy niečím prekvapiť.

Autor (Lewis Hilsenteger) s často preafektovaným prejavom otvára, komentuje a hodnotí rôzne zariadenia. Občas je to nuda, občas fajn zábava a z času načas zvláštne prekvapenie, resp. na prvý pohľad nelogické video. Presne také je aj to posledné, ktoré má za dva dni od zverejnenia viac ako 4 milióny pozretí, čo nie je málo, však?

O čo ide? Autor v tomto videu bez jediného slova rozbaľuje 100 iPhonov 12 vo všetkých farebných prevedeniach, ktorých je 5 (podstatné informácie o tomto zariadení nájdete – TU). Rozbaľuje jeden iPhone 12 za druhým a dáva ich späť do krabičiek. Prečo to robí? Možno hľadá nabíjací adaptér :). Nie, žartujeme.

Určite viete, že všetky nové iPhony 12 sú dodávané bez nabíjacieho adaptéra, iba s nabíjacím káblom (Lightning/USB-C), a to je skrytý dôvod celého videa. V úvode videa si môžete všimnúť dve produktové reklamy – prvou je prezentácia puzdra a tou druhou, podstatnou, prezentácia kompaktného a extra výkonného nabíjacieho adaptéra pre Apple zariadenia, ktoré má označenie – Anker Nano iPhone Charger (20W adaptér s technológiou PIQ 3.0).

iPhone 12

iPhone 12. Zdroj: Apple

Sponzora videa už poznáte, a taktiež je dobré vedieť, že všetky rozbalené iPhony 12 budú rozdané v rámci súťaže, stačí sledovať sociálne siete – Unbox Therapy. A keď máte 60 minút času nazvyš, toľko totiž trvá celé video, tak si ho môžete pustiť k rannej káve alebo ako večerníček :).

Zdroj: YouTube

Zdroj titulnej fotky: Twitter Unbox Therapy

Prečítajte si aj:

Apple predstavil iPhone 12 a 12 Mini (5G) s keramickou ochranou displeja, magsafe a vylepšenými fotoaparátmi

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE