Spoločnosť ADATA vyrobila Sync & Charge Lightning kábel typu 2-in-1. Ten rieši problém niektorých používateľov, ktorí používajú iOS aj Android zariadenia. V takom prípade musia so sebou nosiť dva káble. Jeden pre Android, druhý pre iPhone alebo iPad. Kábel 2-v-1 od ADATA však obsahuje micro USB aj Lightning konektor. Je to šikovný koncept, ktorý sme ocenili aj v praxi. Tento kábel so sebou nosíme úplne všade a je certifikovaný spoločnosťou Apple.

Verbatim Lightning Cable neponúka takú všestrannosť ako kábel od spoločnosti ADATA. Je však vyrobený z nylónových vlákien, ktoré mu poskytujú lepšiu odolnosť v porovnaní so štandardným káblom od Applu. Príslušenstvo je dostupné v dvoch veľkostiach. My sme ocenili kratšie rozmery testovaného 30 cm modelu. K dispozícii je taktiež 120 cm verzia. Aj tento kábel je certifikovaný.

adata_kabel_2016_7_nowat

Cena: Sync & Charge Lightning kábel – 13,99 €, Verbatim Lightning kábel – 12,99 €

Tento článok vyšiel aj v tlačenom septembrovom vydaní TOUCHIT č. 7/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvednené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

 

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit