3 mesiace ho môžete používať bezplatne.

Už aj UPC, známy poskytovateľ služieb televízie, internetového pripojenia a fixnej telefónie, ponúka mobilný paušál. V spolupráci s operátorom 4ka zaradil do svojej ponuky mobilný paušál Rýchla SIM cez UPC.

V kombinácii s inými službami od UPC môžete získať benefit v podobe až 3 mesačných paušálov bezplatne. Prvý mesačný paušál získate bezplatne od 4ky. Druhý a tretí mesiac získate od UPC zľavu vo výške aktivovaného paušálu, ktorá sa vám automaticky odpočíta z nasledujúcej faktúry do výšky predplatených služieb UPC. Takýmto spôsobom môžete ušetriť až do 69 eur.

„Rýchlu SIM cez UPC“ si môžete objednať online cez web UPC alebo na zákazníckom stredisku. Ak už máte alebo si vyberiete aspoň jednu novú službu od UPC (internet alebo TV), ako špeciálny benefit získate „Rýchlu SIM cez UPC“ s paušálom zadarmo. SIM kartu si zvolíte v procese objednávky alebo v nákupnom košíku.

Zdroj: UPC, 4ka

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit