Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V HD kvalite je už 77 spomedzi viac než 160 staníc v ponuke UPC. Zákazníci spoločnosti UPC, vedúceho káblového operátora na Slovensku, sa môžu tešiť na nové programy v ponuke digitálnej televízie. Od utorka 4. decembra sa programová ponuka rozšíri hneď o tri nové stanice v HD kvalite.

Ide o športovú a dokumentárnu stanicu Adventure HD, stanicu pre deti Duck TV HD a slovenskú hudobnú stanicu Senzi HD. Kompletná ponuka digitálnej televízie od UPC po tomto obohatení dosiahne 165 staníc, z ktorých je až 77 v HD kvalite. UPC v týchto dňoch pridáva aj nové filmy a seriály do neobmedzenej video knižnice MyPrime, ktorá ponúka viac než 2 000 titulov. Medzi novinkami sú tiež nové časti populárnych seriálov Mr. Robot či Downtown Abbey, ale aj 30 nových filmov, okrem iného úspešné slovenské tituly Únos, Čiara, Špina, české filmy Masaryk a Špindl, a hollywoodske Stratený v džungli či Cesta bez návratu.

„Spoločnosť UPC zaradením nových programov pokračuje v neustálom skvalitňovaní a rozširovaní programovej ponuky, v snahe vychádzať v ústrety požiadavkám svojich zákazníkov. Po pridaní týchto nových staníc si zákazníci môžu vybrať spomedzi viac než 160 programov, z ktorých je 77 vo vysokom rozlíšení. Samozrejme, bohatú ponuku programov zákazníci môžu sledovať nielen na TV obrazovkách, ale aj na všetkých pripojených zariadeniach. Aj týmto napĺňame našu ponuku Happy Home®, ktorá poskytuje zábavu pre všetkých členov domácnosti na všetkých pripojených zariadeniach,“ uviedol Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC v Českej a Slovenskej republike.

Kde nájdete nové stanice v ponuke digitálnej televízie UPC

Stanicu Adventure HD rozšíri ponuku balíčkov Komfort, Komplet, Darwin, Sport a Plus, kým stanica Duck TV HD sa stáva súčasťou balíčkov Komfort, Komplet a Kids, kde nahradí jej SD verziu. Stanica Senzi HD nahrádza jej SD verziu a diváci ju nájdu vo všetkých základných balíčkoch začnúc základným balíčkom Klasik. Všetky tri stanice sa stávajú tiež súčasťou mobilnej televízie Horizon Go.

Značky: