Leto je oddychové obdobie, no váš biznis môže dostať zabrať.

Buďte pripravení so spoľahlivým internetom a poskytnite sebe aj zákazníkom najlepšie služby. Rýchly internet je základ nielen pre zamestnancov vašej firmy ale aj pre zákazníkov. Či už u vás nakupujú alebo si chodia oddýchnuť, dajte im ako bonus rýchle pripojenie k internetu.

Cenová ponuka je teraz ešte výhodnejšia a s letnou ponukou od UPC výrazne ušetríte. Okrem internetu sú za zvýhodnené ceny aj doplnkové služby, napríklad Office TV.

Optika už za 8 eur

K dispozícii máte široké možnosti na podporu vášho podnikania v zložení internetového pripojenia, televízie ale aj kompletné pokrytie priestorov vašej prevádzky špeciálnymi Wi-Fi Mesh zariadeniami. Internet bude nielen v kancelárii ale aj na terase a všetkých poschodiach. Vďaka UPC pokryjete rýchlym spojením všetky priestory vášho podnikania. Plocha pokrytia môže byť až 600 m2.

Optický internet môžete mať na prvé tri mesiace už za 8 eur mesačne s rýchlosťami od 150 / 20 Mb/s až po 1000 / 50 Mb/s. Stačí si overiť dostupnosť služieb na stránke UPC a vybrať si pre vás najvýhodnejší cenový balík podľa požadovanej rýchlosti.

upc internet tabulkaZdroj: UPC

Office TV – digitálna televízia

Cenové zvýhodnenie neobišlo ani digitálnu TV, ktorú môžete mať už od 11 eur mesačne. Office TV S predstavuje balík s viac ako 60 stanicami. Kto chce širšiu ponuku, má na výber Office TV M s viac ako 144 stanicami za 15 eur mesačne alebo najvyšší televízny balík Office TV L s viac ako 164 stanicami z 33 eur mesačne. Digitálna TV od UPC obsahuje obrovský počet staníc v HD kvalite.

Internetová televízia

Vaše obľúbené programy sa dajú sledovať aj na smartfóne alebo tablete. Vďaka internetovej televízii sa nemusíte obmedzovať lokalitou a budete ju mať vždy so sebou. Pozerať ju môžete vo všetkých krajinách EÚ a na troch zariadeniach naraz. Využijete ju nielen v mieste podnikania ale aj doma. Keď chcete ušetriť ešte viac, odporúčame kombináciu služieb internetu a televízie.

Nemáte najnovší televízor?

Staršia TV rozhodne nie je na odpis a so zariadením Strong Leap-S1 s Androidom z nej spravíte inteligentnú TV s podporou aplikácií a streamovacích služieb. Zariadenie sa dá kúpiť jednorazovo alebo vo formou splátkou 2,90 eur mesačne. Podporuje rozlíšenie až do 4K a inštaláciu zvládne každý. Pripojenie je cez LAN alebo Wi-Fi.

Bezpečnosť proti vírusom zadarmo

Nestaňte sa obeťou vydierania alebo krádeže vašich dát a chráňte si ich vďaka bezpečnostnej aplikácii F-Secure Total. Je zadarmo, v cene internetového balíka a funguje na zariadeniach s Windows, macOS, Android a iOS. Antivírusový softvér je dostupný až pre 5 zariadení vrátane počítačov, smartfónov alebo tabletov.

Ďalšie výhody letnej ponuky

V rámci servisu dostanete zapojenie technikom tak, aby ste mali istotu, že vami objednaná služba bude spoľahlivo fungovať a teraz aj s výraznou zľavou na inštalačný poplatok.

Pre firmy, ktoré si chcú prevádzkovať vlastné služby na svojej IP adrese, napríklad webové stránky, majú možnosť kúpiť si Statickú IP adresu za 3 eurá mesačne. Takýchto adries si môžete u UPC kúpiť až 13.

Článok vznikol v spolupráci s firmou UPC.

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.