Office 2021 Pro aj Office 2019 Pro sú doživotné licencie.

Tí, ktorí uprednostňujú jednorazové zaplatenie za balík Office a jeho neobmedzené používanie, získajú plne komplexný softvér Office. Poviem vám rozdiely medzi balíkmi Office 2021 Pro a Office 2019 Pro, ktoré vám pomôžu vybrať si ten, ktorý vám viac vyhovuje.

Na rozdiel od balíka Office 2019 kladie Office 2021 výraznejší dôraz na tímovú prácu a spoluprácu. Najlepším príkladom je začlenenie funkcie Teams do balíka Office 2021. Teams umožňujú balíku Office podporovať prácu a komunikáciu bez ohľadu na zariadenie a miesto. To je obzvlášť dôležité v ére vzdialenej práce a domácich kancelárií.

Pri porovnávaní licencií vyniká modernizovaný a osviežený dizajnový jazyk balíka Office 2021, ktorý si vzal príklad zo systému Windows 11. Táto verzia systému Windows bola vydaná v rovnakom čase a ponúka mäkšie rohy okien, neutrálnu paletu farieb a štylizované ikony v kontextovej ponuke Fluent Design. Office 2021 má v porovnaní so svojím priamym predchodcom jemnejší a elegantnejší vzhľad. Nad tým by ste sa mali zamyslieť aj nad podporou oboch balíkov Office od spoločnosti Microsoft a nové funkcie v balíku Office 2021 zvýšia vašu produktivitu.

Dobre si premyslite, ktorú verziu kancelárskeho balíka Office chcete vlastniť. To, s čím sa práve stretnete, sú najvýhodnejšie softvérové kódy, z ktorých vám môže spadnúť čeľusť. Godeal24 veľkolepo spúšťa špeciálny výpredaj balíka Office, v ktorom môžete získať Office 2021 Pro Plus len za 25,25 € a Office 2019 Pro Plus za 22,25 €. Pri kúpe Office 2021 Pro 5 PC je cena za jednotku PC už od 15,05 €! Používatelia počítačov Mac chcú spoločne preskúmať a objaviť tajomstvá balíka Office. Office 2021 Home and Business pre Mac je len za 49,25 €! Nielen balíky Office, ale aj operačný systém Windows a Ashampoo atď. sú tiež k dispozícii za skvelé ceny!  Limitovaná ponuka čoskoro preč! Tím zákazníckeho servisu Godeal24 je profesionálom v oblasti digitálnych kľúčov! Môžete sa s nimi včas poradiť! K dispozícii je aj doživotná popredajná záruka, že váš nákup bude bezproblémový!

Office Suite na Godeal24, nie je potrebný žiadny zľavový kód!

Licencie Windows pre Godeal24, nie je potrebný zľavový kód!

Kombinácia Windows+Office od Godeal24 je platná, keď zadáte zľavový kód DDA62!

Veľkoobchodné odporúčania Windows+Office od Godeal24

Ďalšie produkty Windows+Office od Godeal24, zadajte zľavový kód DDA50

Pre počítačové nástroje Godeal24 nie je potrebný žiadny zľavový kód!

Ako platíte? Aké záruky spoločnosť ponúka?

Daná spoločnosť má na TrustPilot 98% hodnotenie excelentnosti a ponúka svojim zákazníkom odbornú technickú podporu 24 hodín denne, 7 dní v týždni. S akýmikoľvek otázkami sa môžete na Godeal24 obrátiť na adresu podpory uvedenú na oficiálnych stránkach platformy.

Pri nákupe môžete platiť kreditnou kartou VISA/MASTERCARD alebo prostredníctvom služby PayPal.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: