UPTERDAM je podujatie, ktoré vzniklo ako miesto, ktoré každoročne prepojí ľudí z rôznych krajín a rôznych oblastí e-commerce.

Umožní im nadväzovať nové partnerstvá v rámci rôznych krajín a vymieňať si svoje skúsenosti a poznatky. Takisto toto podujatie ponúka exkluzívny a najmä odborný obsah prednášok, čiže je to miesto, ktoré vytvára priestor na osobný a pracovný rast pre každého účastníka.

Zoznam potvrdených prednášajúci v hlavnom programe si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Potvrdené je aj partnerstvo európskeho tímu Google, ktorý bude mať exkluzívnu prednášku v rámci večera (Upterparty). V záujme organizátorov je priniesť účastníkom čo najkvalitnejší obsah, dbá sa na exkluzívnosť a odbornosť prednášok a je garantované, že program tohto ročníka bude na veľmi vysokej úrovni.

Okrem prednášok budú v rámci programu 2 panelové diskusie. Podrobnosti rovnako nájdete na tomto odkaze.

Všetci účastníci panelových diskusií sa budú v rámci dňa združovať v UP zóne, kde budú účastníkom poskytované odborné konzultácie, čiže je to opäť obrovský priestor vyriešiť v jeden deň všetky otázky, ktoré účastníkov zaujímajú a ktoré aktuálne riešia, ale takisto je to výborná príležitosť na networking, získanie nových kontaktov a nadviazanie obchodných partnerstiev.

Ceny vstupeniek

Pre čitateľov magazínu Touchit sme v  spolupráci so spoločnosťou Poradca Podnikateľa pripravili zľavnený vstup na konferenciu UPTERDAM 2019. Zľava vo výške 20 % bude odrátaná po zadaní kódu UPTER2019 priamo na stránke www.upterdam.comkde je možné lístky na konferenciu zakúpiť. Kód je platný do 7. 10. 2019.

Vstupenky na e-commerce konferencie UPTERDAM 2019 zakúpite na tomto odkaze.

Zdroj: PoradcaPodnikateľa

Podrobnosti o konferencii sa dozviete aj v článku nižšie:

Pozvánka na III. ročník e-commerce konferencie UPTERDAM 2019

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.