Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový disk ToughMAX USB 2.0 od spoločnosti Verbatim bol vytvorený s prvkami materiálu KyronMAX™. KyronMAX™ je termoplastický materiál nahradzujúci kov, ktorý je schopný odolať skutočne extrémnym podmienkam a ktorý obstál v testoch pri najväčším zaťažení, od stíhačiek po horské bicykle.

Materiál KyronMAX™ vyrába spoločnosť Piper Plastics, ktorá, rovnako ako spoločnosť Verbatim, patrí do zoskupenia Mitsubishi Chemical. Tento skvelý materiál bol využitý v mnohých odvetviach, napríklad v letectve, lekárstve, priemysle, či pri výrobe automobilov, a má vyšší pomer pevnosti v ťahu k hmotnosti ako oceľ.

USB disk ToughMAX, vyrobený z materiálu KyronMAX™ vydrží:
• Tlakovú silu v hodnote až 2 250 kg*
• Ponorenie do hĺbky až 30 m*
• Extrémne teploty od -25 °C do 150 °C*

„Spoločnosť Verbatim je súčasťou skupiny spoločností Mitsubishi Chemical, vďaka čomu má možnosť využívať jedinečné materiálové technológie, ktoré spoločnosť vyvinula pre iné priemyselné odvetvia,“ hovorí Chris Chalder, business development manager, ktorý má na starosti flashové a optické produkty spoločnosti Verbatim. „Aj keď sú zlúčeniny KyronMAX™ veľmi ľahké, sú extrémne pevné a vytvárajú skvelé puzdro, ktoré vydrží skoro čokoľvek a ochráni vaše dáta pred akýmkoľvek poškodením disku.“

USB disk ToughMAX má odporúčanú maloobchodnú cenu 28,99 eura v kapacite 64 GB (referenčné číslo produktu: 49332), 12,99 eura v kapacite 32 GB (referenčné číslo produktu: 49331) a 9,99 eura v kapacite 16 GB (referenčné číslo produktu: 49330).

Značky: