Atraktívny dizajn nových herných slúchadiel GENESIS Toron 531 prináša širšie možnosti využitia, než sa očakáva od bežného herného príslušenstva.

Slúchadlá sú ľahké (len 240 g) a pohodlné a sú vhodné nielen na virtuálne počítačové bojiská, ale zaručujú aj vysokú kvalitu a používateľský komfort pri počúvaní hudby alebo sledovaní filmov. Toron 531 je súčasťou nového radu Toron spoločnosti Genesis, ktorý je určený skúseným hráčom. Slúchadlá sú navrhnuté s dôrazom na každý detail a poskytujú vynikajúcu kvalitu zvuku a presné nahrávanie hlasu prostredníctvom zabudovaného mikrofónu.

Kvalitný zvuk

Slúchadlá GENESIS Toron 531 sa vyznačujú dynamickým stereofónnym zvukom. Vďaka jemným exponovaným tónom sú kroky nepriateľa a ďalšie zvuky na virtuálnom bojisku zreteľne počuteľné, čo hráčom poskytuje výhodu zlomkov sekúnd na rýchle reakcie. Päťdesiatmilimetrové meniče schopné reprodukovať frekvencie od 20 do 20 000 Hz ponúkajú detailnejší a vyváženejší zvuk bez prehnaných basov. Slúchadlá sú vybavené dvoma súpravami vymeniteľných vankúšikov (látkové a hybridné), ktoré umožňujú prispôsobiť zvuk a ergonómiu individuálnym preferenciám. Okrem toho sú slúchadlá Toron 531 vďaka svojim zvukovým vlastnostiam ideálne nielen na hranie hier, ale aj na počúvanie hudby a sledovanie filmov.

Pohodlie a väčšie sústredenie na hru

Slúchadlá sú vybavené pohodlnými textilnými vankúšmi s pamäťovou penou, ktoré sa prispôsobia tvaru vašej hlavy. Súčasťou balenia sú aj ďalšie vymeniteľné hybridné vankúšiky, ktoré kombinujú vlastnosti náušníkov podobných koži (tlmenie zvuku) a textilných vankúšikov (maximálny komfort pri kontakte s pokožkou). Ľahký, stupňovito nastaviteľný hlavový most slúchadiel GENESIS Toron 531 je z vnútornej strany polstrovaný mäkkým materiálom, ktorý poskytuje pohodlie aj odolnosť. Uzavretá circumaurálna konštrukcia náhlavnej súpravy účinne izoluje okolitý hluk, čo umožňuje plné sústredenie na virtuálne hranie hier alebo počúvanie zvukového sprievodu videa.

Efektívne pripojenie a komunikácia

Náhlavná súprava GENESIS Toron 531 využíva citlivý kondenzátorový mikrofón s frekvenčnou odozvou 100 – 10000 Hz. Vysoká frekvencia odpojenia basov znižuje ozvenu, ktorá by mohla rušiť tímovú komunikáciu a online rozhovory. Mikrofón možno ľahko nastaviť podľa vlastných preferencií pomocou flexibilného ohybného ramena, stlmiť jediným pohybom pomocou ovládania na kábli alebo v prípade potreby úplne odpojiť.

Náhlavná súprava je vybavená 3,5 mm štvorpólovým konektorom (TRRS) s dĺžkou 100 cm. Okrem toho je súčasťou balenia predĺženie kábla (150 cm) s rozbočovačom pre dva 3-pólové (TRS) konektory. Toron 531 je teda multiplatformové zariadenie, ktoré možno jednoducho pripojiť k počítaču, konzole, smartfónu a akémukoľvek inému zariadeniu vybavenému 3,5 mm jack konektorom.

Nová éra

Slúchadlá GENESIS Toron 531 sú k dispozícii v čiernej farbe. Atraktívny dizajn kovových nástavcov náušníkov pokračuje v novej pištoľovej farbe, ktorá bude v budúcnosti ladiť s ďalšími produktmi GENESIS určenými pre pokročilých hráčov. Spolu so slúchadlami Toron 531 sú príjemným doplnkom aj náušníky Toron EP01 a Toron EP02, ktoré sú kompatibilné s celým radom modelov s uzavretými slúchadlami.

Cena a dostupnosť
Stereo slúchadlá Genesis Toron 531 sú dostupné prostredníctvom vybraných predajcov a predajcov za odporúčanú cenu 49 eur.

Zdroj: Genesis

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.