Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V termíne od 27. do 30. marca 2019 sa uskutoční už 40. ročník medzinárodného veľtrhu stavebníctva a 29. ročník medzinárodného veľtrhu energetickej efektívnosti. Na tomto podujatí nebude chýbať ani spoločnosť Summit Motors Slovakia s úžitkovými vozidlami značky FORD.

Veľtrhy CONECO a RACIOENERGIA každoročne prinášajú novinky a zaujímavosti zo stavebníctva a architektúry. Návštevníci nájdu na jednom mieste všetko potrebné pre stavbu, rekonštrukciu, ale aj zaujímavosti z oblasti energetickej efektívnosti.

Medzi vystavovateľov patrí aj tento rok spoločnosť Summit Motors Slovakia a na Coneco prináša flotilu úžitkových automobilov značky FORD.

Vystavované modely na veľtrhu Coneco 2019:

  • Nový Ford Tourneo Custom ADVENTURE  – ideálny spoločník na výlety, nakoľko je vybavený setom na kempovanie – Nestbox značky EGOE.
  • Nový Ford Tourneo Connect – veľkorysé 7 miestne vozidlo s flexibilnými sedadlami a novým motorom TDCI 1,5 EcoBlue.
  • Nový Ford Courier Tourneo  5 miestny všestranný automobil, ktorý umožňuje bezproblémovo striedať pracovné využitie s využitím vo voľnom čase.
  • Ford Ranger Limited  – všestranný pick-up truck do každého terénu vo výbave Limited,
    s 5 valcovým motorom 3,2 TDCI.
  • Nový Ford Custom VAN – určený hlavne na prepravu nákladu, ale vďaka  výbave nemeckej značky SORTIMO sa tento automobil premení na pojazdnú dielňu.
  • Ford Transit – ikona medzi úžitkovými vozidlami značky Ford bude na výstave k dispozícií hneď v dvoch prevedeniach:
    – Transit L2H2 VAN  s pohonom 4×4 a portálovým mobilným žeriavom
    – Transit  s podvozkom L5H1, ktorého súčasťou bude aj plachtová valníková prestavba
    so spacou kabínou.

„Tešíme sa na Vašu návštevu, nájdete nás v hale BO výstaviska Incheba v Bratislave“, dodáva Ján Vrábel – Marketing & Product Manager Summit Motors Slovakia, Ford Slovakia.

Značky: