Mali ste radi skladacie papierové modely, keď ste boli malí? Môžete sa k nim vrátiť, aj s celou rodinou. Služba Creative Park spoločnosti Canon ich ponúka stovky. Od jednoduchých 3D papierových mozajok, zvieracích postavičiek či tradičných japonských origami až po sofistikovaný model Boeingu 747 alebo kópiu milánskej katedrály. Stačí si len vytlačiť, na čo práve máte náladu a začať skladať. Zadarmo a s návodom. A nájdete tu aj šablóny kalendárov alebo fotoalbumov.

Služba Creative Park spoločnosti Canon umožňuje z vlastných fotografií vytvárať pohľadnice, kalendáre a ponúka aj ďalšiu zábavu. Stačí len vstúpiť na jej internetové stránky, vyberte si niektorú z mnohých kategórií, vyberte konkrétnu prácu, vytlačte a začnite sa zabávať. Okrem stálych ponúk na Creative Park nájdete aj sezónnu špecialitu. S blížiacimi sa Vianocami sa tu objavilo množstvo možností, ako si kreatívne a zábavne vyzdobiť interiér domu či bytu. Aktuálne je tu napríklad možnosť stiahnuť si a vyrobiť vianočný darček a venovať originálny personalizovaný fotorámček.

Kreatívny park myslí na všetky vekové skupiny. Nájdete tu vystrihovačky pre úplne malé deti, ktoré si môžu navyše samé vyzdobiť, aj náročné modely zložené z mnohých dielov pre skúsených modelárov. Majitelia tlačiareň Canon PIXMA, ktorí používajú originálne atramenty Canon, naviac získavajú prístup k veľkému množstvu prémiového obsahu z databázy Creative Park Premium. K dispozícii tak majú fotografie, ilustrácie, výrobky z papiera a ďalšie materiály od medzinárodne uznávaných fotografov a umelcov.

Prostredníctvom kreatívneho parku si môžete napríklad vytlačiť a dotvoriť vlastný kalendár na rok 2018. Ako inšpirácia vám môže slúžiť heslo Nový rok. Nové príbehy_. Tak sa volá zimná kampaň Canon, v rámci ktorej je možné získať vybrané produkty s darčekom a cashbackom. Túto kampaň Canon predstavuje len v on-line prostredí, v termíne od 1. novembra do konca januára 2018.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.