Záhradný nábytok, grily, ale aj pomocníci na upratovanie – všetko, čo by sa vám práve doma zišlo, môžete teraz kúpiť bezpečne online a už zajtra to mať doma s dopravou zadarmo. Navyše v PLANEO Elektro platí od 25.3. do 29.3. zľava 10 % úplne na všetko a ak potrebujete kúpiť niečo drahšie, na splátky to dostanete s nulovým navýšením.

Jarné dni klopú na dvere a von nás to bude ťahať čoraz viac. Nemusíte chodiť na prechádzku, posedenie na záhrade či na terase je tiež zdravé! Na to je tu záhradný set Fieldmann s pohodlnými poťahmi na sedenie má dve kreslá, pohovku a stolík s doskou z tvrdeného skla. Do 29. marca ho na planeo.sk dostanete aj s dopravou len za 179,10 eur.

K záhradnému posedeniu sa vyslovene pýta grilovanie. Veď také voňavé klobásky a mäso ako z grilu na uhlie inde nepripravíte! Prenosný gril na uhie Fieldmann FZG 1013 je na kolieskach, takže si ho ľahko presuniete práve do toho kúta záhrady, kde ho potrebujete mať. Grilovací a ohrievací rošt sú pochromované, povrch je smaltový. Priemer grilovacej plochy 57 cm postačí pre celú rodinu. So zľavou 10 % bude váš za 116,10 €.

 

Na Planeo.sk nakupujete bezpečne s bezplatnou dopravou do 24 hodín!

K dobrému jedlu a pohodlnému posedeniu patrí dobrá hudba. Kdekoľvek v dome aj vonku sa o ňu postará bezdrôtový reproduktor JBL Flip 5. Svojim JBL charakteristickým kvalitným zvukom vydrží hrať až 12 hodín, nezastaví ho ani prietrž mračien, vodotesný je do hĺbky 100 cm. Po vybití je na ďalšiu zábavu pripravený za 2,5 hodiny. V PLANEO Elektro je teraz za 89,99 eur.

ručným vysávačom Electrolux EER87MBM nielenže ušetríte, ale ešte aj dostanete peniaze späť! Na vysávač za 223,10 € v rámci akcie si uplatníte aj cashback 40 eur. Investíciu si budete pochvaľovať, pretože vysávač si poradí s malými omrvinkami aj väčšími nečistotami a pri vysávaní tvrdých podláh ich zároveň aj leští. Na jedno nabitie pracuje až 45 minút a vďaka špeciálnemu systému hubice mu aj čistenie štrbín ide jedna radosť.

Akcia – 10 % na všetko a 0 % navýšenie na splátky trvá od 25. do 29. marca

Gazdinky už poškuľujú po oknách a plánujú ich umývanie. S čističom okien Sencor SCW 3001YL to pôjde ako po masle! Na jedno nabitie umyje až 50 okien bez šmúh a usadenín. Dokonale s ním však umyjete aj kachličky, zrkadlá, sprchové kúty a iné hladké povrchy.  Do transparentnej nádobky vojde 200 ml vody, takže sa s ním pracuje naozaj ľahko. Toľko ušetrenej námahy a času sa len za tých 35,09 € naozaj oplatí.

Alergici sa azda viac než koronavírusu obávajú peľovej sezóny. Tá sa vzhľadom na teplú zimu očakáva už o dva týždne skôr, než zvyčajne. Vzduch v miestnosti vyčistí a zvlhčí výkonná čistička vzduchu Sharp KC D40EUW.  Svojim patentovaným Plasmacluster Ion systémom odstráni zo vzduchu 99 % vírusov, alergény, roztoče, baktérie aj zápach. Pri zvlhčovaní automaticky vypne, keď je vzduch dostatočne vlhký, takže nehrozí vznik plesní. Do 29. marca si ju na planeo.sk kúpite za 359,10 eur alebo na splátky bez navýšenia.

Nakupujte tisíce produktov bezpečne na www.Planeo.sk! Tovar vám privezú bezplatne do 24 hodín. Potrebujete poradiť? Odborní poradcovia PLANEO Elektro sú tu pre vás na čísle 02/21293436.

 

 

 

Značky: