Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na základe prieskumu, ktorý si dala spoločnosť ANTIK spraviť v októbri, občanom v meste vadí najviac cena, následne rýchlosť internetu a ponuka TV programov. Antik spustil svoju optickú sieť v lokalite na konci mesiaca.

Najväčší poskytovateľ optickej infraštruktúry pre domácnosti na východnom Slovensku spustil sieť v okresnom meste Rožňava. Ešte predtým oslovil obyvateľov v meste listom, aby zistil, ktoré dôvody sú pre nich najdôležitejšie pri zmene operátora. Až 41,7 percent uviedlo na prvom mieste vysoké ceny, následne 38,5 % slabú rýchlosť internetu a na treťom mieste sa umiestnila ponuka TV programov (8,3%). Celkovo odpovedalo viac ako 150 Rožňavčanov.

Aké by boli pre Vás dôvody pre zmenu poskytovateľa služieb v pevnej sieti? (Rožňava, N=156)

Aké by boli pre Vás dôvody pre zmenu poskytovateľa služieb v pevnej sieti?
(Rožňava, N=156)

Antik Telecom v metropole Gemera poskytuje službu gigabitového (1/1 gbps) internetu, 150 TV programov aj s veľmi vysokým rozlíšením (UHD) a výhodným telefonovaním za 17,92 eur mesačne bez viazanosti.

Mesto je napojené na vysokokapacitnú medzimestskú optickú sieť Antik East. „Názor klientov je pre nás veľmi dôležitý. Preto sme ešte pred štartom poskytovania služieb napísali obyvateľom mesta a spýtali sa ich na ich názor ohľadom dôležitosti vlastností svojich služieb. Aj na základe získaných dát sme ešte vylepšili našu akciovú ponuku v lokalite,“ vysvetľuje Peter Blaas, Business Development Director ANTIK Telecom.

Antik Telecom spustil časovo obmedzenú akciu (platná do 31.01.2021) kde môže klient pri prechode od konkurencie získať najnovší UHD set-top box Nano 3G za 1eur alebo až 9 mesiacov služieb Antiku bezplatne. V ďalšej akcii možno získať HD set-top box za 1 eur, 100 minút volaní mesačne na dobu pol roka zadarmo, ľubovoľný doplnkový balík na 6 mesiacov zadarmo a v Rožňave aj Maďarský balík na rok zadarmo. Za odporúčanie každého ďalšieho klienta získavajú obaja mesiac služieb zadarmo. Všetky akcie a služby sú bez viazanosti.

Značky: