Po predstavení limitovanej edície smartfónu OnePlus 5T Star Wars minulý mesiac, má aktuálne OnePlus pre nás nachystanú novinku v špeciálnom farebnom prevedení Lava Red. Myslí OnePlus na Valentína?

Je pravdou, že táto verzia sa už objavila na trhoch v Indii a Číne, no pred pár hodinami bola táto špeciálna verzia potvrdená aj pre Severnú Ameriku a Európu, takže čoskoro si ju budete môcť zakúpiť v e-shope oneplus aj vy. V ponuke je už táto verzia uvedená v cene 559€.

Podľa spoločnosti je špeciálna edícia smarfónu inšpirovaná dynamickým charakterom lávy s farbami, ktoré sa menia pod rôznymi typmi svetla. Farebný odtieň Lava Red sa dosahuje presnou kombináciou teploty, konzistencie a času vypalovania. Navyše sa používajú dva anodické oxidačné procesy na zabezpečenie špeciálnej štruktúry pre lepší pocit pri uchopení.

Okrem kozmetických zmien v dizajne je Lava Red Edition pravým OnePlus 5T. Má rovnaké parametre ako vybavenejší model OnePlus 5T (8 GB + 128 GB), a to je potešujúce. Model OnePlus 5T je solídny smartfón o ktorý je naozaj veľký záujem.

Rovnako ako klasický 5T, tak aj OnePlus 5T Lava Red Edition beží na Androide 7.1.1 Nougat s nadstavbou OxygenOS, ktorá patrí medzi veľmi obľúbené. Android Oreo by po vybalení z krabice bol pekným bonusom spustenia predaja v roku 2018, ale bohužiaľ sa tak neudeje!

Zdroj: androidauthority

Prečítajte si aj:

VIDEO: OnePlus 5 oficiálne. Snapdragon 835, AMOLED displej a duálny fotoaparát za 499 eur

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.