Godeal24 spúšťa každoročný vianočný predaj na konci roka s až 62% zľavou na softvér. Obľúbený predajca softvéru ponúka pred sviatkami zľavy na úrovni Black Friday.

Godeal24, hlavný online poskytovateľ drasticky zľavnených licenčných kľúčov na značkový kreatívny softvér a softvér na zvýšenie produktivity, oznamuje svoju doteraz najväčšiu vianočnú výpredajovú akciu so zľavou až 62 % na Microsoft Office, Windows 11/10, Windows Servers, Ashampoo a ďalších špičkových vydavateľov.

Od svojho založenia v roku 2020 spoločnosť Godeal24 neponúka len dychberúce časovo obmedzené zľavy na softvér, na ktorý sa spotrebitelia a podniky spoliehajú každý deň, ale šíri sa aj po celom svete vrátane Severnej Ameriky, Južnej Ameriky, Európy, Afriky a Oceánie atď. Pokiaľ vyhľadáte „godeal24“ na Google a kliknete myšou, zistíte, že má veľa dobrých komentárov.

Keďže do Vianoc zostáva už len pár dní, Godeal24 vám ponúka niekoľko možností digitálnych darčekov, ako napríklad doživotnú licenciu na Office 2021 Pro za 25,25 €, ktorá je teraz ponúkaná za 150 € lacnejšie ako cena spoločnosti Microsoft do 25. decembra. Okrem toho Office Home & Business 2021 pre Mac vrátane prvotriednych nástrojov ako Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams a OneNote stojí len 49,25 €.

Ako viete, Word je základom na tvorbu dokumentov, ako sú správy a životopisy; Excel je určený na tabuľky a grafy; výkonné šablóny a prechody v PowerPointe uľahčujú tvorbu prezentácií; Outlook spravuje vaše kalendáre a doručenú poštu; Teams poskytuje bezproblémovú textovú a video komunikáciu a OneNote je nevyhnutný na robenie organizovaných poznámok bez papierov.

Samozrejme, ak sa vám Office 2019 stále páči, pretože je to pekná verzia, Office 2019 Pro za 22,25 € a Office Home&Business 2019 pre Mac za 28,99 € nemožno prehliadnuť. Používatelia systému Windows získajú aj prístup k programom Publisher 2019 a Access 2019, zatiaľ čo používatelia počítačov Mac získajú program Teams Classic 2019.

Keďže prepojenie a kód dostanete digitálne a okamžite, doživotná licencia Microsoft Office je skvelou možnosťou darčeka na poslednú chvíľu. Aj keď si ju objednáte na Vianoce ráno, príde včas.

Aktuálne ponuky na Godeal24: Office, Windows a ďalší softvér

Kancelárske ponuky na Godeal24

Ponuky pre Windows na Godeal24

Kombinovaná ponuka na Godeal24: Windows+Office

Ceny sú platné so zľavovým kódom: DDA62

Dobré servery Windows a kancelárske nástroje na Godeal24

Ceny platné po použití zľavy: DDA50

Ďalší zľavnený softvér

Godeal24 má 98% pozitívne hodnotenie na TrustPilot a ponúka svojim zákazníkom odbornú technickú podporu 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Ak máte akékoľvek otázky, môžete kontaktovať Godeal24 na adrese podpory uvedenej na oficiálnej webovej stránke platformy.

Pri nákupe môžete platiť kreditnou kartou VISA/MASTERCARD alebo prostredníctvom služby PayPal.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: