Zľavy na slúchadlá a multimediálne reproduktory od JBL pokračujú.

Akcia Back to School prináša špeciálne ceny na špičkové produkty z kategórií slúchadiel, úplne bezdrôtových slúchadiel, reproduktorov, ale aj slúchadiel pre gaming. Akcia trvá do 30. 9. 2024, preto sa treba poponáhľať a využiť zľavy až do 30 %. Vybrali sme niekoľko zaujímavých modelov, plnú ponuku nájdete na stránke Back to School.

Úplne bezdrôtové slúchadlá – TWS

JBL Tune Flex

Majú aktívne potlačenie hluku, doplnené o transparentný režim, ktorý výrobca nazýva ambientný. Prepúšťa zvuky z vášho okolia, a tak sú slúchadlá vhodné napríklad pri športovaní alebo pri potrebe počuť dôležité hlásenie. Majú 12 mm meniče a podporu zvuku JBL Pure Bass.

Na jedno nabitie vydržia prehrávať hudbu až 8 hodín, so zapnutým a ANC je to 6 hodín. Maximum, ktoré môžete dosiahnuť, je až 32 hodín s nabíjacou škatuľkou a vypnutou funkciou aktívneho odhlučnenia. Majú rýchle nabíjanie a už po 10 minútach sú nabité na 2 hodiny počúvania. Odolnosť IPX4 je voči spoteniu, jemnému dažďu alebo striekajúcej vode.

Cena: 74,99 eura (pôvodná cena 99,90 eura)

JBL Tune Flex BlackZdroj: JBL
JBL Tune Flex Black

JBL WAVE BUDS

So systémom in-ear a silikónovými nadstavcami budú veľmi dobre držať v ušiach. Majú silný zvuk vďaka technológii JBL Deep Bass Sound. Na jedno nabitie vydržia 8 hodín prehrávania hudby + 24 hodín energie z nabíjacej škatuľky. Sú vhodné aj na športovanie a majú odolnosť voči vode a prachu. Nechýba podpora aplikácie JBL Headphones.

Cena: 49,99 eura (pôvodná cena 59,99 eura)

JBL ENDURANCE RACE

JBL Endurance Race TWS sú špeciálne zamerané na športovanie a odolné voči nepriaznivým podmienkam a predurčené na zmoknutie alebo spotenie. Certifikácia IP67 ich umožňuje umyť pod vodou. Majú výdrž do 30 hodín a každé slúchadlo môže pracovať samostatne.

ANC tu nie je, avšak máte tu funkcie Ambient Sound Control, ktorými si ovládate priepustnosť zvukov z okolia alebo jemné stíšenie reprodukcie, aby ste nemuseli slúchadlá vyberať z ucha. Zvuk je vyladený na technológii JBL Pure Bass.

Cena: 65,99 eura (pôvodná cena 79,99 eura)

JBL Endurance Race TWSZdroj: JBL
JBL Endurance Race TWS

Prenosné (multimediálne) reproduktory

JBL GO ESSENTIAL

Nezaberie veľa miesta a vložíte si ho aj do zadného vrecka na nohaviciach. Dá sa použiť postojačky a k zariadeniam sa pripája cez Bluetooth 4.2. Jediný konektor je microUSB na nabíjanie a ten je chránený gumovým krytom.

Reproduktor má totiž odolnosť IPX7, a tak ho môžete ponoriť aj do vody. Ide o mono reproduktor so 40 mm meničom a výkonom 3,1 W so schopnosťou reprodukovať zvuk 180 ÷ 20 000 Hz. Využíva zvukovú technológiu JBL Pro Sound.

Cena: 28,99 eura (pôvodná cena 34,99 eura)

JBL GO EssentialZdroj: JBL
JBL GO Essential

JBL FLIP 6

Na doma aj k bazénu. A ešte sa zmestí aj do stojana na fľašu na bicykli. Reproduktor je odolný voči pádu aj vode s certifikáciou IP67. Môžete ho ponoriť do vody a prežije to, rovnako tak mu neublíži ani prašné prostredie. Keď sa zašpiní, jednoducho ho pod tečúcou vodou umyjete.

Má tkaný povrch, ktorý sa dá takto čistiť, zároveň reproduktor chráni proti fyzickému poškodeniu. Na jedno nabitie vydrží prehrávať hudbu až 12 hodín. Reproduktor si môžete pripojiť cez duálne pripojenie Bluetooth k počítaču aj smartfónu alebo inej kombinácii dvoch audio zdrojov.

Cena: 115,99 eura (pôvodná cena 139,99 eura)

Slúchadlá pre hráčov

JBL QUANTUM 350

Výrobca ich navrhol tak, aby boli ľahké a na hlave ste ich mohli nosiť dlhodobo. Netlačia, majú jemnú pamäťovú penu a dobre priľnú na uši. Už samotné nasadenie je istá forma odhlučnenia.

Na pripojenie sa používa USB dongle a slúchadlá pracujú na frekvencii 2,4 GHz. Spojenie je spoľahlivé a toto riešenie je navrhnuté pre hráčov. Slúchadlá sa nabíjajú cez USB-C a môžete ich použiť aj počas nabíjania. Na jedno nabitie vám vydržia 22 hodín. Pri hraní vás naozaj nebudú limitovať.

Cena: 69,90 eura (pôvodná cena 79,99 eura)

JBL QUANTUM 100

Herné slúchadlá za extra výhodnú cenu. Používajú káblové pripojenie a majú odnímateľný mikrofón. Výrobca ich predurčil na pohodlné nosenie vďaka pamäťovej pene. Mikrofón zaistí zreteľnú komunikáciu a sú kompatibilné s priestorovým zvukom Windows Sonic.

Cena: 33,90 eura (pôvodná cena 39,90 eura)

Bezdrôtové slúchadlá na hlavu

JBL TUNE 660NC BLK

Vhodné na cestovanie vďaka mušliam s 32 mm meničmi. Majú technológiu zvuku JBL Pure Bass a na jedno nabitie vydržia prehrávať hudbu až 44 hodín. Sú univerzálne použiteľné aj na telefonovanie a majú aktívne potlačenie okolitého hluku. Vďaka sklápaciemu dizajnu sa zmestia do batožiny a nezaberú veľa miesta.

Cena: 59,99 eura (pôvodná cena 99,99 eura)

JBL Live 670NC

Slúchadlá so systémom adaptívneho odhlučnenia uspokoja náročných poslucháčov. Sú vhodné na počúvanie hudby aj v rušnom prostredí a počas cestovania. Výdrž na jedno nabitie je až 65 hodín. Nová úroveň aktívneho odhlučnenia cez vylepšenú funkciu True Adaptive Noise Cancelling.

Podporujú pripojenie k dvom zariadeniam naraz, sú vhodné na telefonovanie a cez aplikáciu sa dá nastaviť zvuk podľa toho, ako používateľ podľa testu dokáže zachytiť rôzne tóny zvuku.

Cena: 109,99 eura (pôvodná cena 129,99 eura)

JBL Live 670NCZdroj: JBL

Zdroj: JBL, vlastné

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.