Telekom prichádza vo vianočnom období s kampaňou zameranou na Predplatenku. Pozrite si, aké môžete získať výhody.

Dvojnásobný kredit. Platí v novembri

Od 2. novembra do 30. novembra 2020 bude platiť akcia so 100% bonusovým kreditom k Predplatenke. Ten možno získať pri prvom dobití karty a to ľubovoľnou sumou a výhoda platí pre všetkých zákazníkov pri dobíjaní hocijakým spôsobom vrátane aplikácie.

Extra dáta k vyšším balíkom. Ale až celý rok

Jedným z najvýhodnejších balíkov Predplatenky sú práve 3 GB a 5 GB balíky na 30 dní s automatickou obnovou. Teraz ich Telekom však ešte viac zvýhodní a ak si aktivujete jeden z balíkov v období od 2.11 do 31.12.2020, bude automatický získavať extra 1 GB dát každých 30 dní.  Podstatné je, že extra 1 GB dát budete dostávať, pokiaľ budete mať balík stále aktívny a to aj po Novom roku. Presnejšie povedané, túto akciu môžete ťahať celý rok 2021. Neminuté dáta sa pritom prenášajú do ďalšieho mesiaca vrátane extra GB.

Súťaž o Samsung Galaxy S20

Telekom vás bude počas vianočnej kampane od 2.11 do 31.12.2020 motivovať zákazníkov na aktiváciu nových SIM kariet cez web. Každý týždeň bude vyžrebovaný výherca jeden výherca smartfónu Samsung Galaxy S20. Celkovo sa bude o 8 kusov tohto telefónu.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.