Hráči sa dočkali. Konečne!

Včerajšia noc sa niesla v znamení veľkých tlačových konferencií herných spoločností. Predstavených (a prezentovaných) bolo množstvo hier, avšak my vyberáme 5 z nich, ktoré najviac rozvášnili dav. Ide totiž o oznámenia, po ktorých hráči túžili už dlhú dobu.

The Last Guardian – Táto hra nie je novinkou v pravom slova zmysle. Sony ju predstavilo už v roku 2009 a pôvodne mala vyjsť o 2 roky neskôr. Nestalo sa tak, dlho sa o nej nehovorilo a mnohí si mysleli, že jej vývoj bol zrušený. Sony však sľúbilo, že The Last Guardian si zahráme už budúci rok na konzole PlayStation 4.

Final Fantasy 7 REMAKE – Kultový siedmy diel zo série Final Fantasy sa dočká plnohodnotného remaku. Pravdepodobne neexistuje hra, ktorá by mala väčší počet internetových petícií so žiadosťou o vytvorenie remaku. Tvorcovia vyšli hráčom konečne v ústrety.

Mass Effect 4 – Mass Effect považujeme za jednu z najlepších (nových) značiek, ktoré vznikli v období predchádzajúcej generácie konzol. Hráčom pôvodná trilógia nestačila, žiadali ďalšie dobrodružstvá z tohto sveta.

Gears of War 4 – Rovnaká situácia ako v prípade značky Mass Effect. Pôvodná trilógia skončila, ale hráči chcú viac. Nakoľko ide o exkluzívnu sériu pre Xbox, oznámenie ďalšieho GoW sa očakávalo. Na miere nadšených výkrikov to však neubralo.

Dark Souls 3 – Séria Dark Souls patrí medzi aktuálne najobľúbenejšie „hardcore“ RPG. Málokto však čakal, že sa ďalšieho pokračovania dočkáme už tento rok.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit