Komunikačná aplikácia pre smartfóny s čiernym zmyslom pre humor.

V obchode s aplikáciami nájdete tisícky appiek, ktoré sú úplne zbytočné a v praxi často nepoužiteľné. Nová aplikácia Die With Me ašpiruje, aby sa zaradila do tohto zoznamu. Ide o komunikačný nástroj, ktorý funguje iba vtedy, keď je zostávajúca kapacita batérie vášho smartfónu menšia ako 5%.

V takomto prípade sa Die With Me aktivuje a umožní vám oplieskať poslednú zvyšnú kapacitu batérie na zbytočnú komunikáciu s cudzincami, ktorí sa aktuálne nachádzajú v totožnej situácii ako vy. Môžete sa navzájom podporovať a pripravovať sa na apokalypsu, ktorá nastane o pár minút, keď sa telefón úplne vybije.

Tvorcovia tvrdia, že chceli vytvoriť aplikáciu, ktorá „umožní pozitívne využiť slabú batériu„. Die With Me bol vo vývoji od roku 2016. Aplikácia je dostupná v obchodoch App Store a Google Play za 1 euro a získava kladné hodnotenia. Používatelia oceňujú jej vtipný koncept.

Google Play
App Store

Prečítajte si aj:

CES 2018: Tieto inteligentné hodinky netreba nikdy nabíjať

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit