Nový názov je Snap.

Snapchat vyvinul jednu z najúspešnejších komunikačných aplikácií posledných rokov. Spoločnosť však mení meno a zameranie. Po novom sa nazýva Snap Inc. a prezentuje sa ako spoločnosť, ktorá vyrába kamery. Jej prvým produktom sú okuliare Spectacles, ktoré obsahujú zabudovanú kameru.

Koncept je zrejmý. Pomocou okuliarov môžete okamžite zaznamenávať zážitky a hneď ich zdieľať s kamarátmi prostredníctvom aplikácie Snapchat. Stačí stlačiť tlačidlo na rámiku a zariadenie automaticky zaznamená 10-sekundové video. Dokopy môžete vytvoriť až 30-sekundové video, ktoré vznikne spojením viacerých segmentov. Výsledné video bude mať okrúhly formát, prehráte si ho však na akomkoľvek zariadení a orientáciu na výšku alebo šírku si prispôsobíte podľa vlastnej preferencie, viď. video.

Okuliare sa budú predávať za 130 dolárov, na trh sa dostanú koncom roka. Na ich nabíjanie budete potrebovať špeciálny obal. Informácie o výdrži batérie nie sú známe.

Zdroj: VentureBeat

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit