K dispozícii sú dva typy denných dátových balíkov.

Prvý balík obsahuje 1000 MB dát s platnosťou 24 hodín a zaplatíte zaň 1 euro. Druhý balík zahŕňa neobmedzený objem dát s platnosťou 24 hodín za cenu 4,99 eur.

Od dnešného dňa prichádza Telekom s novým televíznym spotom ku kampani „Neobmedzené denné dáta“, ktorým chce pripomenúť svojim zákazníkom možnosť dátovať ešte výhodnejšie.

Dej spotu sa odohráva v prostredí Malých Karpát neďaleko Červeného Kameňa. Autori postavili spot ako filmový príbeh, ktorý mnohým môže pripomínať známe scény z populárnych filmov. Dej vrcholí nečakaným stretnutím s cyklistickou hviezdou na horskom bicykli. Hlavnými hrdinami je však dvojica školákov, pričom tvár Petra Sagana použil Telekom len na umocnenie príbehu.

V prípade záujmu si balíčky môžete aktivovať cez SMS na číslo 12323 v tvare DATA DEN 1000 pre 1000 MB balíček, resp. DATA DEN NEOB pre neobmedzený balíček dát. Balíčky sú k dispozícii aj cez aplikáciu Telekom či mobilnú stránku, avšak aktivovať si ich môžu iba používatelia paušálov Happy M a vyšších.

Počas platnosti týchto balíčkov sa nespotrebúvajú dáta z mesačného objemu dát Happy. Kampaň „Neobmedzené denné dáta“  potrvá až do 30. septembra 2017.

Prečítajte si aj:

Telekom: Paušály Happy dostanú viac dát zadarmo, novinkou sú denné dátové balíky

Značky: