Spoločnosť Fujitsu predstavila na svojej akcii Fujitsu Forum v Mníchove najnovšie notebooky radu LIFEBOOK. Tieto boli vybavené najnovšími technológiami a pripravené tak, aby spĺňali najvyššie kritériá spoľahlivosti.

My sme si pozreli najnovší notebook LIFEBOOK U938, ktorý je najtenším 13,3-palcovým biznis notebookom na svete.

Napriek tomu má všetky podstatné prepojovacie porty a dokonca Ethernet port v plnej veľkosti, teda sa dá použiť bez adaptéra.

Objednať si ho môžete so snímačom odtlačkov prstov alebo snímačom cievneho riečišťa. Práve tento spôsob rozpoznania používateľa považuje Fujitsu za bezpečnejší a rýchlejší.

Videli sme aj rad Lifebook E458 ako základný notebook triedy biznis.

Tento môže byť vybavený aj numerickou klávesnicou.

O notebookoch FUJITSU sme hovorili aj s Manuelom Salamehom, ktorý pracuje ako Deputy Head CAT PM and Category Product Manager Mobile vo spoločnosti Fujitsu so sídlom v nemeckom Augsburgu. Jednak nám predstavil nové notebooky ešte podrobnejšie ale tiež sme hovorili o porovnaní produkcie FUJITSU s najbližšou konkurenciou ako je Dell, Lenovo alebo HP. Ako nám Manuel povedal, ak spočítate všetky náklady na vlastníctvo biznis notebooku, potom vám ako najlepšie riešenie vyjde práve značka FUJITSU, hoci môže byť nákupná cena týchto notebookov o niečo vyššia ako je to v prípade konkurencie. Tu nájdete aj popis notebooku FUJITSU LIFEBOOK S9, ktorá je vybavený aj optickou mechaniku a tá sa dá vymeniť za druhú batériu. Dosiahnete tak výdrž na batériu až 20 hodín a na služobnú cestu si tak nemusíte brať so sebou napájací adaptér.

Video s Manuelom Salamehom prinášame v anglickom jazyku.

Viac o konferencii FUJITSU Forum 2017

VIDEO TOUCHIT: Fujitsu Forum 2017 – pracovné stanice a desktopy

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.