Program ESET Parental Control for Android predstavuje šikovné riešenie na udržanie prehľadu o tom, čo robia vaše deti so smartfónom s operačným systémom Android (od verzie 4 vyššie). Je to program, ktorý umožňuje poznať a riadiť webové stránky, ktoré  vaše dieťa navštevuje, aké aplikácie používa a koľko času vlastne trávi na svojom smartfóne. 

Pozrite si video, ako to celé funguje:

Odporúčame vám pred inštaláciou tohto programu porozprávať sa so svojimi deťmi a ľudsky im vysvetliť, že tento program je pre ich dobro. Na niektoré weby majú ešte čas a nemali by tráviť so smartfónom celé hodiny.

Okrem iného s ESET Parental Control budete aj vedieť, kde sa vaše dieťa nachádza (ak má zapnutý GPS prijímač na smartfóne). Nemusí byť pritom napojené na mobilný internet, všetky informácie sa prenesú k vám vtedy, keď sa dieťa dostane do dosahu Wi-Fi siete. Okrem smartfónu môžete získať prehľad o aktivitách dieťaťa aj z počítača alebo iPhonu, keď navštívite stránky my.eset.com a prihlásite sa so svojim kontom. Vyskúšanie tohto programu je zadarmo, stačí si stiahnuť aplikáciu z Google Play.

Pozrite si aj video s bližším predstavením funkcií tohto programu s Branislavom Orlíkom z firmy ESET.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.