Na akcii Panasonic Convention v nemeckom Frankfurte Panasonic predviedol svoje nové modely televízorov.

Hlavnou vlajkovou loďou je je model DX900, ktorý má displej s obnovovacou frekvenciou 3000 Hz, certifikáciu THX, vysokú vernosť obrazu s originálom a vynikajúci dizajn. Ide o televízor dodávaný na špeciálnu objednávku, model DX800 s 2000 Hz obnovovacou frekvenciou.

PanasonicDX900aDX800

My sme o celej ponuke televízorov značky Panasonic nakrútili aj video s vysvetlením ich charakteristík.

V ďalšej časti videa sa venujeme dizajnu televízorov Panasonic. V prípade fotoaparátov Lumix sme si overili aj funkciu PostProcessing s tým, že po odfotení záberu si môžete vybrať, na ktorý bod vo fotografii bude najviac zaostrené.

Zaujímali sme aj o bluetooth reproduktor ALL05, ktorý nás zaujal svojou odolnosťou voči vode. To je podľa nás naozaj užitočná vlastnosť. Zaujal nás aj gramofón od firmy Technics a tiež slúchadlá tejto značky v cene 1000 Eur.

PanasonicAll05

 

V tretej časti videa sme sa sústredili na budúce projekty firmy Panasonic. Videli sme napr. transparentný televízor, automobil s kompletnou výbavou od firmy Panasonic ale aj projekt inteligentného mesta.

Asi najzaujímavejší bol projekt transparentného televízora, pričom na ploche displeja sa dal zobrazovať obraz, ale jeho plocha bola priesvitná.

PanasonicTransparent

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.