V ankete Mobil Roka môžte vyhrať aj robotický vysávač Roomba 980 od spoločnosti iRobot. Zahlasujte už teraz>> Hlasovanie končí 11. 2. 2018.

Tento vysávač sme už viac krát testovali, jeho výhodou je vysoká kvalita práce vrátane navigácie počas vysávania. iRobot Roomba 980 sa prispôsobuje svojmu povrchu, napr. na koberci použije dva krát takú saciu silu ako na pevných laminátových povrchoch. Vysávač vysáva až pokým nie je povysávaný celý určený priestor, nespadne zo schodov a pokiaľ je nízka kapacita batérie, tak sám zájde k dokovacej stanici a nabije sa. Vašou úlohou je vlastne len priebežne vyčistiť nádobu na špinu a občas skontrolovať rotačné kefy. iRobot Roomba je konštruovaný tak, že sa nezamotá do elektrických káblov a rovnako si poradí s chlpmi alebo vlasmi. Rotačné kefy sú špeciálne dizajnované tak, že sa na ne dlhé vlasy a chlpy nenamotávajú.

Nás zaujímala aj mobilná aplikácia, ktorá je k tomuto robotu. Pripojenie je pomocou domácej Wi-Fi siete a robota môžete na diaľku  naplánovať ale aj spustiť proces vysávania. Zároveň si vedie štatistiky o tom, čo všetko robot povysával. Výhodou je, že táto aplikácia je pravidelne aktualizovaná výrobcom a hovorí sa o tom. že nasledujúca aktualizácia zaistí aj možnosť monitorovania kvality pokrytia vysávanej miestnosti Wi-Fi signálom. Následne vám odporučí, kde umiestniť ďalší prvok Wi-Fi siete, tak, aby ste mali doma kvalitnú Wi-Fi sieť.

Ako môžete iRobot Roomba 980 vyhrať?

Vyhrať iRobot Roomba 980  je jednoduché. Stačí, ak vyplníte krátku anketu Mobil roka 2017 a zaradíme vás do žrebovania. Pozor, hlasovanie končí už túto nedeľu 11. 2. 2018. Tak to neodkladajte a hlasujte teraz. Kliknite sem a zapojte sa do súťaže>>

Viac o vysávači iRobot Roomba 980

iRobot Roomba 980 je teraz ešte účinnejšia a efektívnejšia

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.