Aj vy budete žasnúť nad výhodnými cenami v PLANEO Elektro!

Perá a zošity už dnes školákom nestačia. Treba aj tablety, notebooky a trendom sú elektrické kolobežky. Kde na to zobrať? Nakúpte v PLANEO Elektro s modrou kartou – rozpočet vám to nezruinuje a peniaze sa vám ešte aj vrátia.

S novým školským rokom treba siahnuť poriadne hlboko do peňaženky. Bez notebooku sa dnes školáci len ťažko zaobídu a tablet či mobil patria už k povinnej výbave. Ak k tomu pridáme možnosť, že si opäť zopakujeme koronový homeschooling, notebook alebo počítač s kvalitným monitorom sú jednoducho nutnosť.

Planeo počítač notebookZdroj: PLANEO Elektro
Notebook Lenovo IdeaPad 5 14ARE05

Notebook Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 si zakúpite v PLANEO za jednu z najlepších cien na trhu a naviac vám na vašej PLANEO  karte pribudne 19 eur na ďalší nákup.

Každý takýto nákup je však nápor na peňaženku. Obzeráme sa teda po akciách a nízkych cenách, no nie vždy na konci dňa ušetríme. Preto je dobré nakupovať nielen za najlepšie ceny, ale aj za výhodných podmienok. S tým vám pomôže modrá PLANEO karta.

Elektro Planeo tlačiareňZdroj: PLANEO Elektro
EPSON XP 2100

Multifunkčnú tlačiareň EPSON XP 2100 doma využijú školáci aj dospelí. Na jej nákup v PLANEO Elektro využite PLANEO kartu.

V PLANEO Elektro nakupujete za najlepšie ceny a s modrou kartou na tom ešte aj zarábate

Držitelia modrej PLANEO karty majú možnosť nakupovať za zvýhodnené ceny v rámci Rodinnej ponuky a k tomu dostanú na túto kartu pri každom nákupe v niektorej z 53 predajní PLANEO Elektro späť 3 % z hodnoty zakúpeného tovaru, ktoré sú premenené na eurá. Tie sa dajú neobmedzene využiť pri ďalšom nákupe, takže aj ďalší nakupovaný tovar môže byť ešte lacnejší a opäť vám „zarobí“ eurá na vašu modrú kartu. Ak ju ešte nemáte, získate ju buď v predajniach PLANEO Elektro, alebo registráciou cez internet, stačí sa prekliknúť na registračný formulár.

Aké výhody získate s PLANEO kartou tento týždeň?