Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po vyše dvoch rokoch rozličných opatrení, ktoré cestovateľov výrazne obmedzovali, konečne prichádza vytúžené uvoľnenie.

Viaceré európske krajiny sa rozhodli opatrenia pre cestujúcich uvoľniť, čo znamená, že si opäť o niečo ľahšie môžete vyraziť napríklad na predĺžený víkend do Amsterdamu, Londýna či ďalších destinácií, kam sa lieta buď z Bratislavy alebo Viedne.

Uvoľnené opatrenia cestovateľov tešia

Zoznam krajín, kam je možné cestovať bez očkovania, testu alebo obáv z povinnej karantény sa utešene rozrastá a v uplynulých dňoch doň pribudla aj Veľká Británia a Holandsko. Výlet do Londýna či Amsterdamu sme preto v úvode nespomenuli náhodou, keďže teraz si už pred cestou do oboch miest nemusíte robiť žiadne starosti. Stačí si len zohnať letenky, vybrať vhodný termín, objednať taxi Bratislava Viedeň letisko a vycestovať. Obe destinácie sú navyše vhodné aj na kratšie víkendové pobyty, ktoré sú vďaka letenkám od nízkonákladových leteckých spoločností veľmi obľúbené.

Taxi transferZdroj: elements.envato
Taxi transfer

Rýchly transfer na letisko šetrí drahocenné minúty

Pri víkendovom cestovaní je každá minúta drahá. Všetko by ste si preto mali dostatočne premyslieť, načasovať a nemárniť čas čakaním na staniciach či zastávkach. Veľkú časovú úsporu môžete dosiahnuť vďaka https://bratislava-airport-taxi.com/, a tak aj na letisku Schwechat môžete byť už za 40 minút. Ak uprednostníte Amsterdam, cestu na Schwechat budete musieť absolvovať, oplatí sa však vedieť, že do okolia Londýna sa lieta aj z Bratislavy, čo opäť môže byť zaujímavé z hľadiska úspory času. V takom prípade vám postačí rýchly transfer Bratislava letisko.

Letiskový transferZdroj: elements.envato
Letiskový transfer

So správnym itinerárom stihnete veľa aj za krátky čas

Mestá ako Londýn či Amsterdam si na dôkladné spoznanie vyžadujú viac času. Ak si ale všetko dobre naplánujete, stihnúť toho môžete celkom dosť aj za dva či tri dni. Pri plánovaní si rozdeľte mestá na zóny a v rámci nich sa sústreďte na tie miesta, ktoré sú k sebe buď blízko, prípadne sú verejnou dopravou dobre a rýchlo dostupné. Za jeden deň takto pri dobrom naplánovaní dokážete stihnúť pozrieť Buckinghamský palác, Big Ben či Trafalgarské námestie.

Dodajme, že prvé jarné dni by bola škoda nevyužiť práve na cestovanie inak ako prstom po mape. V každom prípade si pozrite možnosti odvozu na letisko na bratislava-airport-transfers.com a začnite svoj výlet bezpečne a v maximálnom pohodlí. 

Značky: