Jedno z najväčších technologických podujatí v Bratislave prebehne tento rok vzhľadom na epidemologickú situáciu v online podobe. Svoje virtuálne brány bude mať OpenSlava otvorené v dňoch 14 – 16. októbra, registrácia pre účastníkov je bezplatná.

Podujatie Virtual OpenSlava, ktoré organizuje Accenture ako líder v poradenstve, informačných technológiách, digitálnom marketingu, či zefektívňovaní podnikových procesov, bude aj tento rok venované open source a novým technológiám.

Tri dni online programu prinesú tento rok inšpiratívne prednášky, diskusie a praktické workshopy na témy z oblasti UX/UI, rozšírenej reality, cloudového a software engineeringu, java/spring ekosystému, dátovej bezpečnosti, ale tiež pohľad na biznis v post-Covidovej budúcnosti.

O svoje know-how sa podelia rešpektovaní odborníci z celého sveta. Medzi tohtoročnými spíkrami nájdete mená ako Timo Fürtsch (Head of Business Innovation) zo spoločnosti Mackevision, ktorá sa postarala o vizuálne efekty seriálu Game of Thrones, Marco Tempest (Accenture Lead Consultant pre rozšírenú realitu, NASA Jet Propulsion Lab Creative Technologist a zakladateľ MagicLab), Yves Bernaert (Accenture Technology CEO pre Európu), UX dizajnérka Stéphanie Walter (Maltem), Josh Long (Spring Developer Advocate vo VMware) a mnohých ďalších.

Celé online podujatie sa uskutoční 14-16. októbra. Účasť je bezplatná pre všetkých registrovaných účastníkov, registráciu a kompletný program nájdete na OpenSlava.sk.

 

Značky: