Spoločnosť Vivo sa pri tvorbe modelu V9 trocha inšpirovala aj dizajnom iPhonu X.

Čínsky výrobca smartfónov Vivo predstavil novú vlajkovú loď s označením V9. Novinka má príjemný a luxusný vzhľad, trochu inšpirovaný vlajkovou loďou spoločnosti Apple. Inšpiráciu Vivo našiel nie len v záreze, ale aj v zadnej strane smartfónu.

To čo robí Vivo V9 výnimočným nie je len dizajn. Hlavnou vlastnosťou, ktorou chce model V9 zaujať je 24 MP predná kamera ukrytá vo výreze. Predná aj zadná kamera je navyše vybavená umelou inteligenciou, ktorá rozoznáva niektoré scény a objekty, na základe ktorých prispôsobuje následne nastavenia kamery.

Vivo V9 využíva umelú inteligenciu aj pri spúšťaní aplikácií. Keď sa umelá inteligencia naučí niektoré veci o používaní smartfónu, tak dokáže spúšťať aplikácie až o 20% rýchlejšie.

Vlajková loď je vybavená 6,3 palcovým LCD displejom s minimálnymi okrajmi a s rozlíšením 1480 x 2280 pixelov. Ostatná konfigurácia však už nie je taká skvelá a spoločnosť na nej šetrila. Smartfón je vybavený iba 4 GB pamäte RAM a 64 GB internou pamäťou. Poháňaný je procesorom Qualcomm Snapdragon 626.

Novinka je dostupná v zlatom a čiernom prevedení. Cena a dostupnosť bude oznámená pre každú krajinu zvlášť.

Zdroj: Mashable

Značky: