Treba sa poponáhľať.

Obchod gog.com prišiel s atraktívnou ponukou pre všetkých majiteľov konzolových a počítačových verzií hry Zaklínač 3. Pokiaľ túto hru vlastníte pre PlayStation alebo Xbox, resp. ste ju zakúpili v obchode Steam, Origin alebo Epic Games Store, môžete teraz získať bezplatnú kópiu aj v na gog.com.

Presný postup nájdete na tejto stránke, avšak v princípe je potrebné stiahnuť si program GOG GALAXY 2.0 a prihlásiť sa doň cez vaše konto v ostatných platformách. Pokiaľ vlastníte GOTY verziu, rovnakú edíciu budeme mať k dispozícii aj v obchode GOG. V opačnom prípade dostanete základnú verziu hry.

Ponuka platí do 23. júna 2020 do 13:00 hod. a považujeme ju za atraktívnu najmä pre majiteľov konzolových verzií. Tí môžu vďaka prepojeniu s GOG GALAXY 2.0 získať hru aj pre PC platformu. A pokiaľ už Zaklínača 3 v GOG verzii vlastníte, obchod vám vygeneruje darčekový poukaz, ktorý môžete niekomu venovať.

Pre doplnenie – Zaklínač 3 pre konzolu Nintendo Switch nie je možné spárovať s GOG GALAXY 2.0 a teda v tomto prípade nie je možné ponuku využiť.

Zdroj: GOG

Prečítajte si aj:

Zaklínač 3 láme rekordy: Má viac aktívnych hráčov ako v dobe uvedenia na trh (doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit