Zatiaľ iba na veľmi krátko.

Čoraz viac spoločností a ich aplikácií sa začína prispôsobovať trendom Tmavého režimu, pričom sa nájdu ešte aj niektorí veľkí hráči, ktorých aplikácie doteraz stoja tak trochu bokom a na svoju implementáciu tmavých farieb iba čakajú. Práve takou spoločnosťou je aj Facebook, ibaže tomu má byť čoskoro koniec.

Sprístupnenie Tmavého režimu v aplikácii Messenger prebehlo už pomerne dávno a začína sa sprístupňovať aj vo webovom rozhraní. Najnovšie sa však zdá, že spoločnosť Facebook už ukončuje testovanie tohto režimu aj v hlavnej aplikácii v systéme Android.

zdroj: Morariu (vľavo), @ nagesh45 (vpravo)

Portál Android Police informuje o sprístupnení Tmavého režimu niektorým používateľom Android zariadení iba na krátky čas, pričom sa následne deaktivoval. Podobnú skúsenosť s krátkym sprístupnením Tmavého režimu mali aj ďalší používatelia. Táto druhá správa je však už viac ako dva mesiace stará, takže môžeme predpokladať, že Facebook na implementácii pracuje dlhší čas a môže sa nachádzať pred spustením funkcie pre všetkých používateľov. Je možné, že si v týchto dňoch už iba overuje správne fungovanie. Veríme, že globálne sprístupnenie Tmavého režimu pre Android už nebude dlho trvať.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Huawei predstavil vlajkový tablet MatePad Pro. Môže konkurovať najlepším?

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.