Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prevádzkovateľ česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group informuje o voľnom vysielaní programu Golf Channel.

Od štvrtka, 10. 5. do nedele, 13. 5. 2018 sa môžu zákazníci Skylinku tešiť na voľné vysielanie športového programu Golf Channel, ktorý prináša priame prenosy aj záznamy golfových turnajov, ale tiež inštruktáže a zaujímavosti z oblasti golfu.

Hlavným ťahákom pre zákazníkov Skylinku tentokrát určite bude priamy prenos golfového turnaja The Players Championship. Od 10. 5. do 13. 5. sa americká PGA Tour predstaví na rozmanitom ihrisku TPC Sawgrass, ktoré hostí jeden z najviac vzrušujúcich turnajov kalendára najprestížnejšej série sveta The Players Championship. The Players je často označovaný ako piaty neoficiálny Major sezóny a účastní sa ho skutočná golfová smotánka. Účasť pre najlepších hráčov sveta je takmer povinná a každý sa chce predviesť v tom najlepšom svetle.

Až do nedele môžu všetci zákazníci Skylinku súťažiť na našom Facebooku www.facebook.com/skylink.sat.tv a vyhrať jednu z lákavých golfových cien.

Technické parametre pre naladenie Golf Channel:

Satelit:                                Astra 23,5°E

Kmitočet:                           11 797 MHz

Polarizácia:                        Horizontálna

FEC:                                    3/4

Symbolová rýchlosť:          29 500 kS/s

Norma:                               DVB-S2/8PSK

Pilot:                                   On

Pozícia vo FastScan            108
Programy sú vysielané v kompresnom formáte MPEG-4, pre ich príjem je teda potrebný HD satelitní prijímač (najlepšie s certifikátom Skylink READY).

Značky: