Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Motorola opäť inovuje a prináša na trh nový objav ikonického vyklápateľného mobilného telefónu: RAZR. V tom čase mal pôvodný razr externý displej, ktorý okamžite zobrazoval čas a ďalšie informácie. Dnes si zákazníci začínajú uvedomovať potrebu odpojenia, ale napriek tomu chcú mať najdôležitejšie informácie na dosah ruky, keď je to potrebné.

Preto naše tímy inžinierov a špecialistov na používateľské skúsenosti vyvinuli úplne nový displej smartfónu pre nový razr, ktorý zvyšuje interaktivitu a umožňuje vám skutočne reagovať na upozornenia a ovládať niektoré funkcie telefónu, aj keď je zatvorený. Motorola razr je vybavený 2,7-palcovým OLED interaktívnym predným displejom Quick View a dotykovou obrazovkou, ktorá vám pomôže riešiť oznámenia bez neustáleho otvárania telefónu. Podobne ako pôvodný razr, aj pri zatvorenom telefóne sa na displeji Quick View okamžite zobrazujú informácie, no umožňuje vám tiež pracovať úplne novými spôsobmi.

Pozrite, reagujte a choďte ďalej

Displej Quick View umožňuje ľahko zobraziť všetky vaše oznámenia bez otvorenia telefónu vďaka funkcii Peek Display, ktorá je súčasťou našich exkluzívnych Moto Experiences. Funkcia Peek Display vám poskytuje rýchly náhľad oznámení a aktualizácií, ale umožňuje vám ich tiež otvoriť, aby ste videli viac, alebo ich mohli zrušiť. Môžete dokonca odpovedať na textové správy a e-maily priamo na obrazovke Quick View pomocou inteligentnej odpovede alebo diktovaním hlasovej odpovede. Môžete tiež telefonovať, keď je telefón zatvorený, a pomocou hlavnej kamery môžete uskutočňovať videohovory, a to všetko bez toho, aby ste museli telefón otvárať.

Zaplaťte a buďte na ceste

Razr je vybavený technológiou NFC, ktorá vám umožňuje autorizovať mobilné platby pomocou služby Google Pay on the go. Obrazovku Quick View môžete použiť na jednoduché zaplatenie ťuknutím v priebehu niekoľkých sekúnd, takže nikdy nebudete zdržiavať rad v obchode. 

Užite si svoje obľúbené skladby

Keď je telefón zatvorený, môžete počúvať hudbu a získať jednoduchý prístup k ovládaniu prehrávania médií z obrazovky Quick View. Teraz, keď chcete zmeniť skladbu, nemusíte otvoriť telefón a tápať v ovládacích prvkoch. Jediné, čo musíte urobiť, je prejsť nahor po ikone prehrávača médií a prehrávať, pozastaviť alebo prepínať medzi skladbami. Môžete tiež povoliť Moto akcie, aby ste mali umožnené používať tlačidlá hlasitosti na zmenu skladieb, keď je obrazovka vypnutá.

Urobte perfektný záber

Dali sme si záležať, aby vám kompaktný dizajn razr nezabránil vo fotografovaní úžasných fotografií. Keď je razr zatvorený, môžete pomocou hlavného fotoaparátu telefónu zachytiť vysokokvalitné selfie. Ak chcete fotografovať, jednoducho dvakrát otočte zápästie a otvorte fotoaparát pomocou funkcie Twist to Capture, ktorá je súčasťou exkluzívnych Moto akcií.

Potom môžete pomocou funkcie Automatického Zachytenia Úsmevu nasnímať fotografiu s úsmevom alebo použiť tlačidlá ovládania hlasitosti ako spúšte. A je tu úplne nový spôsob, ako robiť selfies na razr: Gesture Selfie. Keď ukážete fotoaparátu otvorenú dlaň, spustí automaticky dvojsekundový odpočítavací čas a potom automaticky nasníma záber.

Displej Quick View sa tiež hodí pri fotografovaní, keď je telefón otvorený. Keď na internom displeji nastavíte časovač, na externom displeji sa zobrazí odpočítavanie, aby váš subjekt vedel, že je čas pózovať. A po nasnímaní fotografie na internom displeji môže externý displej zobraziť ukážku, ktorú si môžete pozrieť. Môžete tiež nastaviť zobrazenie na Quick View displeji na prehrávanie zábavnej animácie pre upútanie pozornosti vášho subjektu, aby ste si pomohli pri fotografovaní vašich malých detí alebo dokonca domácich miláčikov.

Získajte pomoc od Asistenta Google

Displej Quick View bol navrhnutý tak, aby spolupracoval s Google Assistant, takže pomocou hlasového ovládania môžete získať potrebné informácie. S Asistentom Google môžete hovoriť kedykoľvek, aj keď je telefón zatvorený a uzamknutý. Stačí vysloviť „Ok Google“ a začať dávať hlasové povely alebo klásť otázky, aby bol váš digitálny asistent využitý naplno.

Plynulé prechody v okamihu

Displeje Quick View a Flex View sú navrhnuté tak, aby spolupracovali na vytvorení neuveriteľne intuitívneho používateľského prostredia. Kedykoľvek potrebujete viac informácií alebo chcete väčší prehľad, stačí jedno otočenie. Čokoľvek vidíte v Rýchlom zobrazení, sa magicky presunie na väčšie zobrazenie Flex View v okamihu, keď zariadenie otvoríte.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.