Teraz môžete spravovať svoje financie rýchlejšie, pohodlnejšie a efektívnejšie.

Bez akéhokoľvek čakania, pripájania sa k počítaču či prispôsobovaniu sa otváracím hodinám banky – všetko vybavíte priamo cez váš smartfón.

VÚB Mobil Banking je jednoduchá mobilná aplikácia, s ktorou získate prehľad o všetkých pohyboch na vašom účte i úveroch. Prostredníctvom aplikácie máte možnosť spravovať vaše platobné a kreditné karty, v prípade potreby ich môžete zablokovať alebo si stav investícií kontrolovať priebežne. Určená je nielen pre zabehnutých používateľov Internet bankingu, ale aj pre tých, ktorí s elektronickou obsluhou peňazí len začínajú.

Inštalácia aplikácie VÚB Mobil Banking je naozaj jednoduchá a trvá len pár minút. Podmienkou k jej využívaniu je však zriadenie Internet bankingu. Ten si môžete nechať sprístupniť či už na pobočke banky, alebo si ho online vybavíte cez stránku VÚB.

Aplikáciu VÚB Mobil Banking môžete mať nainštalovanú na viacerých zariadeniach súčasne a zároveň jej používanie nie je podmienené žiadnymi poplatkami či dodatočnými výdavkami. VÚB prišla aj s niekoľkými vylepšeniami.

Najnovšie si môžete nastavenia aplikácie prispôsobiť vlastným požiadavkám a potrebám. Na prihlasovacej a domovskej stránke pribudol widget v podobe blesku pre Rýchly prístup k vami vybraným piatim funkciám, ktoré zvyknete používať v elektronickom bankovníctve najčastejšie.

Aplikáciu VÚB Mobil Banking si stiahnete tu>>