Pre študentov, pracujúcich profesionálov a majiteľov firiem je jar rušná, pretože sa obávajú, že v práci zaostanú.

Korunovačné klenoty efektivity sú tu: Microsoft Office 2021 za 26,75€ a Windows 11 Pro za 13,55€ z jarného výpredaja softvéru na Godeal24. Keď už hovoríme o Office 2021, či už ide o písanie eseje vo Worde, organizovanie rozpočtov v Exceli alebo organizovanie komunikácie pomocou Outlooku, tieto aplikácie sú základom pre každodenné úlohy aj väčšie projekty. Inak systém Windows 11 Pro ponúka pokročilé funkcie zabezpečenia, správy a produktivity, ktoré každý majiteľ firmy a firemný profesionál potrebuje vo svojej výbave. Vychutnajte si zvýšenú ochranu pomocou šifrovania BitLocker a využite funkcie s umelou inteligenciou, ako je Copilot, asistent s umelou inteligenciou systému Windows 11 Pro, ktorý vám v prípade núdze pomôže!

Godeal24 vám ponúka cenovo dostupnejšiu možnosť ako Microsoft 365 – doživotnú licenciu Microsoft Office 2021 pre 5 počítačov. Keď hovoríme doživotná, myslíme to vážne; užívajte si neobmedzený prístup k balíku aplikácií počas celej životnosti vášho počítača. Inde táto licencia stojí $219,99 za kľúč, ale tu ju môžete získať za 15,43€ za kľúč. S touto doživotnou ponukou získate do svojho tímu Windows šesť výkonných aplikácií Microsoft na rok 2021: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook a Teams.

Preč sú časy zápasenia s neohrabanými rozhraniami a obmedzenými možnosťami. Tento balík vám umožní prispôsobiť každý centimeter vašej práce k dokonalosti – od písma až po rozvrhnutie – bez toho, aby ste sa zapotili!

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office! Neobmedzený potenciál balíkov Office čaká na vaše objavenie! (kód kupónu „DDA62 „)

Aká výhodná ponuka! Obrovská zľava na operačný systém Windows: (kód kupónu “ DDA50″)

62% off na balíky a viac MS Office (kód kupónu “ DDA62″)

Z úžasného predaja vám spadne čeľusť! Absolútne skvelá ponuka!

Najobľúbenejší softvér v nástrojoch

Nakupovanie na Godeal24 je jednoduché a podporuje rôzne spôsoby platby vrátane PayPal alebo kreditnej karty. Po zadaní objednávky dostanete výrobok okamžite na svoju e-mailovú adresu bez toho, aby ste museli čakať niekoľko dní. Ak máte akékoľvek otázky pred alebo po zadaní objednávky, môžete kontaktovať náš zákaznícky servis na adrese service@godeal24.com.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: