Víkend nabitý pretekmi svetovej kvality od rána do večera. Preteky ťahačov na okruhu patria k najpopulárnejším motoristickým pretekom vo svete a seriál majstrovstiev Európy OMV MaxxMotion TRUCK RACE OF SLOVAKIA privítame na našom okruhu už po druhý raz. Horúcou novinkou tohto roka sú u nás len nedávno pridané preteky svetového pohára cestovných áut seriálu FIA WTCR (pokračovanie známych WTCC), ktoré budú mať u nás svoju premiéru po spojení WTCC a seriálu TCR. Pilotov známych z WTCC vrátane Maťa Homolu tak budete môcť vidieť naživo počas autogramiády a v ostrých súbojoch tých najlepších pretekov cestovných áut na svete.

Preteky oboch šampionátov prebiehajú v rámci dvoch rovnocenných dní víkendu, dvoje pretekov truckov a cestovných áut štartujú v sobotu a v nedeľu štartujú dvoje pretekov truckov a jedny preteky cestovných áut. Popri tom prebiehajú v areáli rôzne sprievodné aktivity pre celé rodiny – ukážky školy šmyku, simulátor prevrátenia, detské atrakcie, výstava nákladnej techniky a tuningových áut, off-road jazdy, vstup do vojenského múzea či do zvieratkového Malkia Parku – to všetko môžu návštevníci zažiť počas super pretekárskeho víkendu letných prázdnin.

Viac informácií o tomto podujatí nájdete na stránkach Slovakiaringu.

Teraz máte možnosť vyhrať 10 lístkov na toto jedinečné podujatie. Stačí ak do 9. júna 2018 správne odpoviete na súťažnú otázku nižšie na tejto stránke a zaradíme vás do žrebovania. 

Výhercovia:
Peter Slamko, Bratislava
Štefan Bene, Bratislava
Péter Rancsó, Chotín
Peter Lakota, Bernolákovo
Marek Petrik, Pezinok
Martin Šatka, Bratislava

Značky: