S reproduktormi JBL PartyBox Stage 320 a PartyBox Club 120 môžete realizovať párty kedykoľvek a kdekoľvek. S ich pomocou premeníte akýkoľvek priestor na tanečný parket a pokojne to môže byť aj vonku.

Zariadenia PartyBox od JBL sa dajú veľmi dobre použiť nielen na párty, ale pomocou nich môžete dobre ozvučiť konferencie, väčšie mítingy, školenia a veľmi dobre sa uplatnia napr. aj vo fitness centrách.

JBL PartyBox STAGE 320: lepší zvuk, svetelné efekty a prepojenie

Model PartyBox Stage 320 teraz nahradzuje PartyBox Stage 310 a prináša výkonný zvuk JBL Pro, a tak dunivé basy naplnia širokú zvukovú scénu a rozhýbu zabávajúcich sa ľudí. PartyBox Stage 320 poteší aj oči prizerajúcich sa, zabaví ich adaptívna svetelná show víriacich hviezdnych svetiel, chladné svetelné stopy a zaujímavé stroboskopické efekty synchronizované s rytmom hudby.

Odvážni umelci môžu využiť vstupy pre mikrofón a gitaru a môžu sa takto prejaviť na pódiu. Pomocou zábavných interaktívnych párty efektov môžete tiež riadiť priebeh párty počas noci. Porty pre mikrofón a gitaru sú duálne.

Vo vnútri nájdete dva 165 mm woofery a dva 25 mm tweetery. Výstupný výkon je 240 W RMS. Li-iónová batéria má kapacitu 68 Wh. Batéria sa nabije za 3,5 hodiny. Na prepojenie so smartfónom sa používa Bluetooth 5.4 a mobilná aplikácia JBL PartyBox.

Technológia AI Sound Boost analyzuje prichádzajúci signál v reálnom čase a súčasne používa algoritmus AI na predpovedanie pohybu reproduktorov a odozvy výkonu. Tlačí tak menič na jeho maximálne možnosti, pričom naplno využíva dynamický rozsah pre lepší a výkonnejší zvuk. Tiež znižuje skreslenie aj pri vysokej hlasitosti, maximalizuje výstup basov a celkovú hlasitosť.

Ľahko ho môžete prenášať. Pevná teleskopická rukoväť a široké, robustné kolieska znamenajú, že JBL PartyBox Stage 320 môžete prevážať takmer kdekoľvek. Jeho čistá hmotnosť je 16,5 kg. Reproduktor je odolný voči striekajúcej vode a teda bežný menší dážď nepokazí zábavu.

PartyBox Stage 320 dokáže prehrávať hudbu počas 18 hodín prehrávania. Ak by to stále nestačilo na úspešnú párty, stačí vymeniť batériu a môžete pokračovať. Ak by ste chceli ešte silnejšiu hudbu, aj to sa dá, stačí pripojiť viacero takýchto zariadení alebo použiť aplikáciu JBL PartyBox na bezdrôtové pripojenie viacerých reproduktorov s podporou Auracast.

Cena: 599,99 eura

JBL PartyBox Club 120: kvalita hudby a jednoduchý prenos na iné miesto

JBL PartyBox Club 120 nahradzuje PartyBox 110 a využíva zvuk JBL Pro Sound, je tu aj fascinujúca svetelná show. Ľahko sa dá prepojiť s akýmkoľvek Bluetooth zariadením a hneď môžete streamovať svoj obľúbený zoznam skladieb na párty. Prípadne využijete mikrofónové a gitarové vstupy na zdieľanie vlastného zvuku. Pomocou aplikácie JBL PartyBox môžete usmerňovať priebeh párty pomocou interaktívnych párty efektov.

Prenositeľnosť PartyBox Club 120 je vysoká, slúži na to sklopná rukoväť, hmotnosť je 11,05 kg. Konštrukcia je opäť odolná voči striekajúcej vode. Vo vnútri sú dva 133 mm woofery a dva 57 mm tweetery, hudobný výkon je 160 W.

PartyBox Club 120 poskytuje až 12 hodín prehrávania, plus je tu opäť možnosť vymeniť batériu a pokračovať v zábave ďalej. Zariadenia PartyBox Club120 je možné spárovať alebo použiť aplikáciu JBL PartyBox na bezdrôtové pripojenie viacerých reproduktorov s podporou Auracast.

Cena: 399,99 eura

Bezdrôtové mikrofóny JBL PartyBox Wireless Mic

Ako sme vyššie spomínali, pomocou PartyBoxov je možné prejaviť váš talent a vystúpiť na pódiu. Ak chcete spievať alebo mať prejav, potrebujete na to mikrón. Ideálne bezdrôtový a najlepšie dva, aby ste mohli viesť dialóg. Ide o kardioidný systém snímania zvuku, ktorý poskytuje teplý, jasný a ostrý vokálny zvuk. Pri používaní digitálneho bezdrôtového hardvérového kľúča máte stabilné 2,4 GHz pripojenie do 30 metrov od reproduktora PartyBox.

JBL PartyBox 120
Mikrofóny JBL PartyBox Wirelss Mic pripojené k PartyBox Club 120

Tieto mikrofóny stačí zapojiť do akéhokoľvek reproduktora JBL PartyBox alebo iného kompatibilného zariadenia. Konštruované sú priamo pre reproduktory PartyBox, vstavaný penový pop filter minimalizuje napr. zvuk dýchania. Dokonca sa eliminujú zvuky, keď si mikrofón odovzdáte medzi rôznymi osobami. Batéria v mikrofóne vydrží až 20 hodín, nabíjať ho môžete priamo cez PartyBox. Už 10 minút nabíjania vám poskytne ďalšie dve hodiny prehrávania.

Bezdrôtové pripojenie mikrofónu k PartyBoxu
Bezdrôtové pripojenie mikrofónu k PartyBoxu

Špeciálna zľava

Ak na stránke www.jbl.sk zadáte pri nákupe špeciálny kód JBLNEWSTOUCHIT, získate teraz až 15 % zľavu na všetky produkty spomínané v tomto článku. Pozor, ponuka platí iba pre prvých 10 čitateľov, na každý produkt.

Štandardná cena: 129,99 eura

Zapožičal: www.jbl.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.