Microsoft Office je už dlho zakorenený v našom každodennom pracovnom živote.

Potrebujete napísať veľký dokument? MS Word vám pomôže. Potrebujete analyzovať veľký súbor čísel? MS Excel je tu pre vás. Potrebujete pripraviť dôležitú prezentáciu? Len málo programov vytvára prezentácie lepšie ako MS PowerPoint.

Jedinou nevýhodou je, že Microsoft Office stojí pekný peniaz, pričom ročné predplatné vás vyjde na stovky. Ale s týmto softvérovým výpredajom Godeal24 Black Friday môžete získať doživotnú licenciu Office 2021 Professional pre počítač s Windows za zvýhodnenú cenu len 24,24€. Používatelia počítačov Mac môžu získať Office 2021 Home and Business pre Mac, ktorý stojí len 42,99€. Okrem toho balené produkty prinášajú obchodníkom nielen väčšie tržby, ale zákazníci sa môžu tešiť aj z nižších cien a získať rovnaký produkt, ako napríklad balenie Office 2021 pre 5 PC, ktoré je len za 14,85€/PC. Tento výpredaj trvá len jeden týždeň, preto s jeho kúpou neváhajte. Ako hovorí staré príslovie: „Nakúpte skôr, užite si skôr.“

Získajte balík na zvýšenie produktivity za 90 % pôvodnej ceny!

Bezpečnejší spôsob získania funkčného kľúča na aktiváciu systému Windows 10!

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes! (kód kupónu „DDA62“)

Najlepšia voľba na ďalší predaj a komerčné použitie so šesťmesačnou zárukou a bez duplicitných účtov!

Až do 50% vypnutie na viac Windows a Office! (kód kupónu “ DDA50″)

Praktický softvér pre počítačové nástroje:

>>> Získajte ďalšie nástroje

Balík Office Professional 2021 od spoločnosti Godeal24, ktorý bol vyvinutý s ohľadom na moderného profesionála, vyniká svojou produktivitou. Je vybavený aplikáciami bežne používanými na pracovisku vrátane aplikácií Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access. Je tiež vybavený množstvom funkcií, ktoré podporujú efektivitu, takže v práci dosiahnete viac za kratší čas.

Každý z programov, ktoré sú súčasťou predplatného, možno nainštalovať do počítača so systémom Windows alebo Mac a používať ho doma alebo v práci. Po zakúpení okamžite dostanete e-mailom prístup k licenčným kľúčom a odkazom na stiahnutie softvéru, takže ich môžete hneď nainštalovať a pustiť sa do práce. A ak z nejakého dôvodu niektorá z aplikácií nefunguje tak, ako by mala, máte prístup k bezplatnému zákazníckemu servisu spoločnosti Godeal24, ktorý dokáže správne vyriešiť problémy.

Kontaktovať Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: