Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Či už dávate prednosť streamovaným seriálom, športovým prenosom alebo hraniu akčných hier, nemal by u vás doma chýbať šikovný televízor s rýchlym operačným systémom VIDAA U7 a navyše s odborným ocenením EISA.

Prémiový televízor Hisense 65U8KQ s viac ako tisíckou samostatne ovládaných zón lokálneho stmievania vás uchváti precíznym obrazom a priestorovým zvukom zo zabudovaného audio systému typu 2.1.2 s podporou Dolby Atmos. Ak k tomu pridáte najmodernejšie funkcie herného priemyslu na čele s režimom Game Mode PRO 144 Hz, získate televízor, ktorému je ťažké odolať. Získal medzinárodné ocenenie EISA. Toto odborné ocenenie si vyslúžil aj Hisense 65U7KQ , ktorý je vstupnou bránou do sveta nových 120 Hz televízorov Hisense.

EISA HisenseZdroj: Hisense
EISA Hisense

Vďaka režimu Game Mode PRO 144 Hz a ďalším technickým riešeniam je ideálny aj na hranie najnovších dynamických hier v rozlíšení 4K. Tento oficiálny televízor nadchádzajúcich ME vo futbale 2024 má tiež špeciálny športový režim a ideálne poslúži ako druhá TV do domácnosti, keď si chcete užiť zábavu vo voľnom čase podľa seba.