Allegro Days sú v plnom prúde a zľavy až 40 % platia do konca týždňa.

Internetové trhovisko Allegro odštartovalo na Slovensku v poradí už druhé Allegro Days. V rámci týchto akciových dní môžete až do nedele 9. júna nakupovať so zľavami do výšky až 40 %, pričom zľavy platia na rôzny sortiment. Či už teda chcete zaobstarať na svoju záhradu nové vybavenie na leto alebo sa pozeráte po nejakej elektronike, v zľave je až niekoľko stoviek produktov, z ktorých si určite vyberiete.

Na Allegro Days sme sa pozreli aj my a vybrali sme produkty, ktoré sa v tomto období bezpochyby vyplatia. Do výberu sme zahrnuli rôzny sortiment, ktorý osloví možno aj vás.

Autochladnička Vevor

Kompresorová autochladnička Vevor s kapacitou 45 litrov môže byť skvelým pomocníkom na dlhšie výlety či dovolenku. Vziať si ju so sebou môžete aj do kempu, pričom v rámci Allegro Days za ňu nezaplatíte vôbec veľa. Je tichá a energeticky úsporná, má dvojzónovú reguláciu teploty a vyznačuje sa aj rýchlym chladením. Ak teda hľadáte užitočného pomocníka na vaše letné cesty, táto autochladnička je bezpochyby tým pravým.

Cena: 261,60 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Autochladnička 45L DvojzónováZdroj: allegro.sk
Dvojzónová autochladnička 45L

Prenosný reproduktor Tronsmart Element Mega

Odštartujte leto s novým prenosným reproduktorom, ktorý si so sebou vezmete napríklad do altánku, k bazénu alebo na letnú grilovačku. Prenosný reproduktor Tronsmart Element Mega je teraz taktiež v skvelej zľave, pričom má 40 W výkonný zvuk, intuitívne dotykové ovládanie, podporu microSD aj AUX. Je odolný a chráni ho krytie IPX6. Prehrávanie hudby na jedno nabitie zvládne až počas 15 hodín, takže bez hudby na záhrade určite nebudete.

Cena: 41,26 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Prenosný reproduktor Tronsmart Element MegaZdroj: allegro.sk
Prenosný reproduktor Tronsmart Element Mega

LED TV Sencor SLE 40FS702TCS

Možno využijete leto aj na výmenu elektroniky vo vašej domácnosti, keďže v akcii je počas Allegro Days aj 40″ LED televízor Sencor. Ide o smart TV s operačným systémom VIDAA a energetickou triedou E. Má tri HDMI porty a patrí medzi televízory, za ktoré nezaplatíte vôbec veľa. Navyše má skvelé hodnotenia, takže ak pozeráte po novom televízore, tento model by ste určite nemali prehliadnuť.

Cena: 212,76 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

LED TV Sencor SLE 40FS702TCSZdroj: allegro.sk
LED TV Sencor SLE 40FS702TCS

Pohárový mixér Sencor SNB 6600BK

V lete prichádza aj väčšia chuť na rôzne kokteily, milkshaky a smoothie. Pozrite sa teda aj na pohárový mixér Sencor, ktorý mení celé ovocie, zeleninu, semienka a orechy na tekutiny. Výživné kokteily pritom môžu byť dobré aj pre vaše zdravie, kvalitný spánok a rovnako aj na zotavenie po nejakom tom športovom výkone. Využite teda Allegro Days na to, aby ste získali aj takéhoto pomocníka do vašej domácnosti.

Cena: 46,08 eura

Zakúpiť si ho môžete na tomto odkaze

Pohárový mixér Sencor SNB 6600BKZdroj: allegro.sk
Pohárový mixér Sencor SNB 6600BK

Powerbanka Baseus 20 000 mAh

Nielen na letnú dovolenku sa vám určite hodí aj powerbanka, ktorá s kapacitou 20 000 mAh určite nenechá vašu elektroniku bez energie. Powerbanka značky Baseus podporuje aj rýchle nabíjanie so štandardom USB-PD 15 W a vybavená je tromi portami, dvomi USB-A a USB-C. Nabíjať tak môžete až tri zariadenia súčasne, čo využijete napríklad v prípade, keď chcete súčasne nabiť slúchadlá, smartfón a hodinky.

Cena: 59,45 eura

Zakúpiť si ju môžete na tomto odkaze

Powerbanka Baseus 20000 mAhZdroj: allegro.sk
Powerbanka Baseus 20000 mAh

Allegro Days stále bežia a v zľave je oveľa viac produktov. Atraktívne ceny vás čakajú v rôznom sortimente, ktorý využijete nielen v letnom období. Navštívte teda stránku allegro.sk a pozrite sa na produkty, ktoré môžete teraz kúpiť výhodnejšie.

Tento článok vznikol v spolupráci s allegro.sk.

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.