Internetové trhovisko Allegro spúšťa na Slovensku už druhé Allegro Days.

Internetové trhovisko Allegro len nedávno oznámilo expanziu aj na slovenskom trhu. Aj Slováci tak už môžu nakupovať za skvelé ceny, pričom doručenie tovaru je zvyčajne skutočne rýchle. Allegro však rovnako prináša aj programy ako je Allegro Protect či Allegro Smart!, vďaka ktorým máte zaistenú ochranu zákazníka či možnosť doručenia tovaru zadarmo.

V rámci akcie Allegro Days, ktoré trvajú celý týždeň, však môžete nakupovať elektroniku, produkty do domácnosti aj na záhradu a mnohé ďalšie ešte výhodnejšie. Ceny sa pohybujú so zľavou až do 40 %, pričom ak ste plánovali kúpu nového televízora či záhradného vybavenia, určite neváhajte.

Zľavy Allegro Days platia od 3. do 9. júna

Prvé Allegro Days boli spustené len krátko po príchode platformy na Slovensko. Teraz tak v rámci tohto internetového trhoviska môžete profitovať z výhodnejších cien už druhý raz, pričom tieto akcie budú trvať celý týždeň. Zľavy sa môžu vyšplhať až do 40 % a vzťahovať sa budú na rôzny sortiment. Od elektroniky, cez oblečenie až po rôzny sezónny sortiment, výška zľavy sa líši pri každom produkte.

Allegro je pritom spoľahlivá platforma, ktorá funguje ako online trhovisko. Znamená to, že predajcovia zverejňujú svoje ponuky na Allegre, kde si ich kupujete. Vďaka programu Allegro Protect však máte istotu, že vám produkt príde v poriadku a bez problémov. Nemusíte mať teda pri nákupe obavy, že by sa ku vám tovar nedostal.

Allegro je na Slovensku
Allegro je na Slovensku

Rovnako však dávame do pozornosti aj predplatné Allegro Smart!, s ktorým môžete mať doručenie tovaru zadarmo, nezáleží teda na tom, ako často budete z Allegra objednávať. Ak by sa vám však produkt nepáčil, s týmto predplatným máte aj vrátenie produktu zadarmo. Pre maximálne pohodlie nákupu si nezabudnite nainštalovať aj aplikáciu z Obchodu Play či App Store a vaše nákupy tak budú rýchle a jednoduché.

Ak ste teda ešte Allegro nevyskúšali, počas Allegro Days máte jedinečnú príležitosť to zmeniť a navyše aj ušetriť. Zľavy do 40 % platia od 3. do 9. júna, teda celý tento týždeň.

Zdroj: Allegro

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.