Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Medzinárodná spoločnosť Webnode je na slovenskom trhu už od roku 2008. V súčasnosti za  jej chodom stojí viac než 100 ľudí, ktorí sa starajú o bezproblémovú činnosť všetkých stránok. Zastúpenie má vo viac ako 40 krajinách po celom svete. Dnes má svoju internetovú adresu vďaka Webnode už viac ako 30 miliónov používateľov.

Webnode ponúka vlastnú doménu, hosting a množstvo moderných a štýlových šablón, ktoré si podľa svojej potreby prispôsobíte. Vďaka naozaj jednoduchému užívateľskému prostrediu je možné vytvoriť si svoju osobnú stránku, internetový obchod alebo firemnú prezentáciu pokojne aj z pohodlia domova.

Profesionálny zákaznícky servis

Užívatelia Webnode z celého sveta si pochvaľujú profesionálny prístup a jednoduché ovládanie užívateľského systému, s ktorým sa veľmi rýchlo naučí pracovať aj úplný začiatočník.  V prípade potreby sa kedykoľvek môžete obrátiť na podporu v lokálnom jazyku, kde vám pomôžu s akýmkoľvek problémom. Na Slovensku na tejto platforme funguje približne 840-tisíc webových stránok. Len za minulý rok pribudlo takmer 70-tisíc nových internetových adries.

Vyhľadávanie prostredníctvom mobilov na vzostupe

Počet vyhľadávaní na mobiloch je čoraz populárnejší. Podľa prieskumu Webnode za minulý rok ich stránky navštívilo až 24 % užívateľov cez mobilné telefóny. Dôležitosť responzívneho webu je čím ďalej výraznejšia, a preto sú aj Webnode šablóny pripravené pre návštevníkov z mobilov alebo tabletov. Vďaka funkcionalite stránok Webnode sa automaticky prispôsobí webová stránka každému zariadeniu, na ktorom je zobrazované Online prostredie. Je nesmierne dynamické a preto ponúka Webnode inovatívne stránky, ktorých príprava je jednoduchá a prehľadná.

Viac informácií nájdete na www.webnode.sk

Značky: