Oceníte ich nielen v súkromnom živote.

WhatsApp patrí medzi najpoužívanejšie chatovacie aplikácie, ktoré používajú milióny používateľov po celom svete. O svoju priazeň bojuje neustále sa zvyšujúcou ponukou funkcií a čoraz lepším zabezpečením. Aplikácia iba nedávno dostala redizajn, ktorý je k dispozícii pre iOS a Android, pričom platforma teraz získava ďalšie užitočné funkcie. 

Portál PhoneArena informuje, že spoločnosť Meta na svojej komunikačnej platforme sprístupni nové funkcie, ktoré používatelia ocenia nielen v profesionálnom, ale aj súkromnom živote. Novinky budú k dispozícii a počítačoch a mobilných zariadeniach. WhatsApp vďaka tejto aktualizácii v najbližších týždňoch prinesie zdieľanie obrazovky so zvukom, zvýši počet účastníkov videohovorov a ďalšie novinky. 

WhatsApp pridáva ďalšie užitočné funkcieZdroj: WhatsApp
WhatsApp pridáva ďalšie užitočné funkcie

So zvukom súvisí aj ďalšia novinka. Spoločnosť Meta iba nedávno predstavila kodek MLow na zvýšenie spoľahlivosti hovorov pri pomalšom pripojení do internetu alebo na starších zariadeniach, pričom táto technológia je integrovaná aj do WhatsAppu. Praktické sú aj ďalšie vylepšenia zvuku pri hovoroch, ktoré na mobilných zariadeniach potláčajú počas telefonovania okolitý hluk a ozvenu, pre čo najzreteľnejšie hovory aj v hlučnom prostredí.

whatsappZdroj: antonbe / Pixabay

Dobrou správou je, že WhatsApp zvyšuje počet účastníkov pri videohovoroch až na 32 ľudí. V tejto oblasti má však WhatsApp stále značné rezervy, pretože platformy ako napríklad Google Meet a Zoom umožňujú pripojiť až 100 účastníkov, dokonca v bezplatných verziách aplikácií. 

Je skutočne pozitívne sledovať WhatsApp ako pridáva viaceré vylepšenia prostredia a zabezpečenia, pričom nezabúda na pridávanie nových funkcií, čo už teraz oceňujú miliardy ľudí po celom svete.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.