Bude to predovšetkým kvôli rozšírenej podpore viacerých zariadení.

Okrem toho je vysoko pravdepodobné, že firemní zákazníci by v predplatnom dostali aj ďalšie benefity. Je pritom pravdou, že WhatsApp má akosi naponáhlo, pretože platforma iba nedávno získala podporu pre viacero zariadení, čím v podstate iba dobehla konkurenciu. Teraz ide ešte ďalej.

Portál AndroidPolice informuje, že spoločnosť WhatsApp zrejme pripravuje celkom nový plán pre firemné účty. Aktuálne je možné pomocou rovnakého účtu používať štyri prepojené zariadenia. V tomto prípade sa však telefón stále používa ako primárny kontaktný bod. Po novom by týchto prepojených zariadení malo byť podstatne viac.

Zdroj informuje, že jeden z plánov bude podporovať až 10 prepojených zariadení pod rovnakým účtom, čiže nárast je pomerne veľký. Táto možnosť určite prispeje k tomu, aby WhatsApp používalo väčšie množstvo biznis používateľov.

Je však vysoko pravdepodobné, že nové predplatné pre firemných zákazníkov bude obsahovať aj ďalšie vylepšenia, ktoré nebudú obmedzené iba na spomínaný limit 10 zariadení. Musíme však konštatovať, že o ďalších výhodách sme sa zatiaľ nedozvedeli vôbec nič. Očakávame, že viac sa dozvieme až po vydaní najbližšej aktualizácie.

Dobrou správou však je, že nič nenaznačuje tomu, že WhatsApp Business by mal byť po zavedení tohto predplatného nejakým spôsobom spoplatnený

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.