Problémy s aktualizáciami sa len tak sypú.

Otázkou je, či je to spôsobené vysokou frekvenciou vydávania hlavných záplat alebo počtom zariadení v dnešnej dobe. Windows totiž beží na ohromnom počte rôznych notebookov a počítačov. Microsoft to teda nemá jednoduché.

Nepríjemné je, že posledná záplata s označením KB4515384 spôsobuje ďalšie problémy. Mala pôvodne vyriešiť problémy s CPU, no zaniesla do systému ďalšiu chybu.

Vlastne je ich hneď niekoľko. Používatelia sa sťažujú na problémy s ponukou Štart a službou Windows Search ako aj problémy s audio zariadeniami. No a k tomu ešte pribudli ohlasy na nefunkčné sieťové pripojenie. Týkajú sa nielen eternetového pripojenia ale aj Wi-Fi. Na sieťové pripojenie s adaptérom od Intelu sa zmieňujú používatelia Redditu.

Riešením nie je ani preinštalovanie ovládačov. Pomáha vrátiť sa k bodu obnovy pred inštaláciou tejto spornej opravy. Potom ale riskujete vysokú záťaž CPU. Niektorí hovoria o tom, že pomáha pozastaviť a znova spustiť dané komponenty, teda v tomto prípade adaptér internetového pripojenia v Správcovi zariadení.

Zdroj: Windows Latest

Prečítajte si aj:

Stiahnite si záplatu na Windows 10. Opravuje problém s vyťažením procesora

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.