Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Exkluzívne na Xbox One môžu oddnes členovia programu EA Access hrať FIFA 16 po dobu až 10 hodín ešte pred jej oficiálnym vydaním, ktoré je naplánované na 23. septembra. Draftujte hráčov v Ultimate Team, vyskúšajte všetky nové režimy a prvky a vstúpte na ihrisko skôr než ktokoľvek iný. Štatistiky a progres v hre sa dokonca presunú, ak sa hráči rozhodnú kúpiť plnú verziu hry.

Členovia EA Access majú možnosť hrať nielen EA hry ako FIFA 16 a Star War Battlefront pred ich vydaním, ale takisto ušetria 10 % na všetkých digitálnych nákupoch na Xbox One, vrátane balíčkov FIFA Ultimate Team, plných hier, predobjednávok, rozšírení a ďalších. Členovia si takisto môžu okamžite rozšíriť knižnicu hier cez The Vault, rastúcu kolekciu najlepších Xbox One hier od EA ako Battlefield 4, Titanfall, Plants vs Zombies Garden Warfare, Dragon Age: Inquisition a ďalších, ktoré môžu hrať koľko sa im zachce.

Pre tých hráčov, ktorí ešte nemajú Xbox One, a chceli by hrať FIFA 16 cez EA Access, sú v predaji balenia konzol Xbox One 1 TB a 500 GB EA Sports FIFA 16. Balenie Xbox One 1 TB EA Sports FIFA 16 obsahuje na stiahnutie hru FIFA 16, trojicu exkluzívnych balíčkov FIFA Ultimate Team Loan Legends a predplatné v programe EA Access na jeden rok. Balenie Xbox One 500 GB EA Sports FIFA 16 obsahuje na stiahnutie hru FIFA 16, trojicu exkluzívnych balíčkov FIFA Ultimate Team Loan Legends a predplatné v programe EA Access na jeden mesiac.

Viac informácií nájdete na Xbox.com alebo EA.com.

 

Značky: