Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od septembra hráči dobýjajú okruhy vo Forza Motorsport 6, najkrajšej a najkomplexnejšej pretekárskej hre tejto generácie. Ak ste ju ešte nemali možnosť hrať, teraz je najlepší čas pridať sa k fanúšikom rýchlych kolies na celom svete. Dnes je nám potešením oznámiť dostupnosť balíčka áut Logitech G Car Pack, ďalšieho skvelého prídavku pre Forza Motorsport 6. Balíček ponúka sedmičku fantastických áut, z ktorých každé si našlo svoje miesto v histórii motoršportu, a nové možnosti, ako si užiť najlepšie zážitky z jazdy na Xbox One.

Hviezdou balíčka je neprekonateľná hračka Caparo T1 model z roku 2013, ktorý sa doslova pýta na okruhy Forza Motorsport 6. Ďalšie autá reprezentujú štyri rozličné éry v histórii pretekania, počnúc vozidlami Mercedes-Benz W154 (víťaz Grand Prix pred druhou svetovou vojnou), Honda RA300 z roku 1967 známym ako Hondola, preplňovaným Nissan IMSA z 90-tych rokov a končiac jedným z posledných prototypov Le Mans.

Zostávajúce autá z balíčka ponúkajú rovnako unikátne zážitky z jazdy. Korene vozidla Volvo 123GT z roku 1967 siahajú na trate aj mimo nich a s vozidlom Cadillac XTS Limousine si užijete tiež kopec zábavy.

Balíček vozidiel Logitech G Car Pack je jedným zo skvelých prídavkov, ktoré môžu hráči očakávať každý mesiac. Ak nechcete prísť o žiadne z najnovších áut, nie je lepšej voľby ako Forza Motorsport 6 Car Pass, ktorý vám počas šiestich mesiacov sprístupní šesť balíčkov – každý po sedem áut. To je celkom 42 vozidiel, ktoré čakajú na to, aby ste ich zaparkovali do garáže, upravovali ich, pretekali s nimi a to všetko za nízku cenu!

Značky: